08 / 05 / 2024

ısparta 3 katlı otopark inşaatı

ısparta 3 katlı otopark inşaatı

Isparta Belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın çalışmaları yerinde inceledi..

Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve Isparta Sütçüler kura sonuçları 2020...

TOKİ Isparta Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Isparta Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Isparta Aksu kura sonuçları isim listesi...

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste!

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 19 Nisan tarihi itibariyle sona erdi.

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme!

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Isparta'da 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Isparta İl, Merkez İlçesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 350 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Isparta'da 2017'nin ilk 3 ayında 1.404 konut satıldı!

TÜİK, 2017 yılı Ocak-Mart aylarında gerçekleşen konut satış verilerini açıkladı. Konut satışının en yüksek olduğu il İstanbul oldu. Isparta'da 2017'nin ilk 3 ayında 1.404 konut satıldı.

Isparta Emre'deki 7 kat izni 3-4 kata düşürüldü!

Isparta Belediye Meclisi, Ağustos ayında Kentsel Dönüşüm uygulamaları kapsamında Emre Mahallesi'ne verdiği 7 kat inşaat iznini, gelen itirazlara istinaden 3-4 kata düşürdü. Başkan Günaydın, itirazları "Yapılan iyiliğin farkında değiller" diyerek yorumladı.

TOKİ Isparta'da ne zaman kampanya yapacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "18 ilimizde hiç konut sahibi olamamış emeklilerimiz için 14-31 Mart 2016 tarihlerinde, 3 bin 361 konut için ön talep toplanacak" dedi. Turan'ın açıkladığı şehirler arasında İsparta yine yok.

Isparta'daki dönüşümde 3 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Isparta’da 800 daire için risk tespiti yapıldı. 3 milyon 339 bin lira da kira yardımı verildi.Isparta kamuoyunda uzun süre tartışmalara neden olan kentsel dönüşümle ilgili İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, kentin dönüşüm tablosunu açıkladı.

Ispartakule Sparta Tower projesi!

Dairelerin satışlarına henüz başlanmayan Ispartakule Sparta Tower projesi, Garanti Koza Isparta Kule Evleri'ne 160 metre, Avrupa Konutları Isparta Kule Evleri'ne 600 metre, Müsiad 20. Yıl Evleri'ne 460 metre, Sazlıdere barajına 3,7 kilometre uzaklıkta yük

TOKİ Isparta Merkez Aliköy'de 148 bin 649 TL'ye 3+1!

TOKİ Isparta Merkez Aliköy Evleri'nde 2 adet 3+1 daire en düşük 148 bin 649 TL, en yüksek 171 bin 547 TL'ye satılıyor...

Isparta Büyükgökçeli´de 3 tahsis ihalesi!

Isparta Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta Büyükgökçeli´de 3 tahsis ihalesi gerçekleştirecek

3 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 3 firma çeşitli bölümlerde istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak

ısparta 3 katlı otopark inşaatı Haberi

ısparta 3 katlı otopark inşaatı

Isparta Belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye tarafından projesi hazırlanan otoparkın çok fonksiyonlu olarak düşünüldüğünü ve otopark ile şehirde park sorununun ortadan kaldırılacağını belirtti. Belediye Meclisi'nin aldığı karar gereğince yeni yapılan konutlarda otopark zorunluluğunun da getirildiğini belirten Başkan Günaydın, "Belediye olarak inşasına devam ettiğimiz otopark, tüm normlara uygun yapılıyor. Depreme dayanıklı yapılıyor. Otopark içerisinde 8 metre uzunluğunda yollar bulunuyor" dedi. Belediye önü yer altı otoparkı ile 189 araç kapasitesine çıkarılan, yenileme ve restorasyon çalışmalarının devam ettiği Halı Sarayı altında bulunan otoparkta da çalışmaların devam ettiğini...