02 / 05 / 2024

ısparta 5 bin kişilik yurt inşaatı

ısparta 5 bin kişilik yurt inşaatı

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, il özel idaresi arazisine yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurt bölgesinde incelemelerde bulundu. Özkan yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması talimatını verdi.

Isparta'ya 5 bin sosyal konut hamlesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında bulunan ‘Şehre 5 bin adet sosyal konut’ sözünün ilk ayağı olarak görülen bin konutun kuraları çekildi ve yapım aşamasına geçildi.

Isparta'da 5 yılda 5 bin sosyal konut hedefi!

AK Parti Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ''Isparta'da evi olmayanı ev sahibi yapacağız. 5 yılda 5 bin sosyal konut hedefi ortaya koyduk" dedi.

Isparta'da 5 bin 940 konut ve işyeri satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün verilerini paylaştı. 2016 yılı içerisinde Isparta'da 5 Bin 940 konut işyeri satıldı.

Isparta'da 5 bin kişilik yurt inşaatı durduruldu mu?

İl Genel Meclisinde konuşan MHP Grup sözcüsü Kerem Araz, Isparta'da Özel İdare arazisi üzerine yapılan 5 bin kişilik yurt inşaatının durduğunu söyledi.

Isparta'daki 5 bin kişilik yurt inşaatı ne zaman başlayacak?

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, il özel idaresi arazisine yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurt bölgesinde incelemelerde bulundu. Özkan yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması talimatını verdi.

Isparta'da yeni imar uygulamalarıyla 5 bin konut yapılabilecek!

‘Isparta’da arazi, inşaat alanı yok’ şeklindeki söylemleri hatırlatan Başkan Günaydın, şehrin eski mahallelerinde yapılan yeni imar uygulamalarıyla buralarda 3-5 bin konut yapılabileceğine dikkat çekti.

Isparta'ya 5 bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Isparta'ya yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurdu için daha önce imar planı değişikliği ve arsa ifrazı konusunda Bakanlığa başvuruldu.

Isparta'daki 5 bin kişilik öğrenci yurdunda ruhsat krizi!

Isparta Belediyesi, İl Özel İdaresi'nin yaptığı ihale doğrultusunda Mensucat arkasına 5 bin öğrencilik yükseköğrenim kampusu yapacak şirketin inşaat ruhsatı talebini İmar Kanunu'nun 23.maddesini gerekçe göstererek geri gönderdi.

Isparta'ya 5 bin kişilik yurt inşa edilecek!

İl özel İdaresi arazisine yapılacak 5 bin kişilik öğrenci yurdu ile ilgili merak edilenler dün yapılan meclis oturumunda ortaya çıktı.

Esin Yapı İstanbloom Zincirlikuyu'da metrekaresi 5 bin dolara!

Zincirlikuyu'da konumlandırılan İstanbloom projesi kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki konutların teslimatları 2013 yılı içerisinde yapılacak...

Altıner Residence'ta metrekaresi 5 bin TL'ye!

Altıner Residencede metrekare fiyatları 5 bin ile 6 bin TL arasında değişirken, proje teslim aşamasında müşterilerine, yüzde 25-30 kazanç sağlamayı da taahhüt ediyor...

Sultanbeyli Liva İstanbul Evleri'nde 5 bin 975 TL peşinatla!

Sinpaş Liva İstanbul projesi toplam 736 konuttan meydana geliyor. Sultanbeyli'de konumlandırılan proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 119 bin 500 TL'den ve peşinatları ise 5 bin 975 TL'den başlangıç gösteriyor...

Aktaş Boğaziçi Evleri Kandilli'de satışlar başladı! Metrekaresi 5 bin TL'ye!

Kandilli'de konumlandırılan Aktaş Boğaziçi Evleri projesinde yer alan konutların satışlarına başlandı. Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

ısparta 5 bin kişilik yurt inşaatı Haberi

ısparta 5 bin kişilik yurt inşaatı

Öğrenci sayısı 80 bin civarına yaklaşan Süleyman Demirel Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin barınma sorununu büyük ölçüde çözecek olan 5 bin kişilik yurt arazisinde Isparta Valisi Vahdettin Özkan incelemelerde bulundu. Vali Vahdettin Özkan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Saltan, Vali Yardımcısı Metin Demirel, İl Özel İdaresi yetkilileri ve Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu incelemede yurdun yapım aşaması ile ilgili bilgi aldı.

Mülkiyeti İl özel idaresine ait olan ve üniversiteye çok yakın bir mesafede olan arazide yapılması planlanan 5 bin kişilik yurt, barınma sorunu bulunan üniversite öğrencilerine büyük avantaj sağlayacak.


İNŞAATIN BİRAN ÖNCE BAŞLAMASI TALİMATINI VERDİ

Vali Özkan inceleme sırasında yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması ve konunun hassasiyetle takip edilmesi talimatını verdi.

Vali Özkan, bu...