06 / 05 / 2024

Isparta Çayyolu 8 köprü

Isparta Çayyolu 8 köprü

ISPARTA Belediyesi tarafından Çayboyu üzerine projelendirilen 8 köprünün yapım çalışmaları sürüyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çayboyu üzerinde yapımı süren köprüleri inceledi.

Milli Emlak o ildeki 3 arsa ile 4 araziyi 8 taksitle satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 arsa ile 4 araziyi peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Isparta Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesine 8 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu dün saat 11:00'de gerçekleştirildi. İhalenin ilk oturumunda 8 firma teklif verdi. 

TOKİ Isparta Çünür 2019 kura çekilişi 8 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Çünür projesinde yer alan konutların kura çekilişi 8 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Isparta'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık pansiyon ve arsası!

Keçiborlu İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Isparta ili Keçiborlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 42 ada, 2 parselde yer alan pansiyon ve arsası 8 milyon 775 bin 418 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Koordinat Çayyolu'ndan ev almanın tam zamanı!

Koordinat Çayyolu projesinden ev almak için doğru zaman...  Konutta yüzde 18 KDV oranının yüzde 8'e, tapu harcı oranının yüzde 4'ten 3'e indirilmesi konut almak isteyen alıcıları mutlu etti.

Koordinat Çayyolu'nda 8 ayda 165 milyon TL'lik konut satıldı!

YP İnşaat tarafından inşa edilen Koordinat Çayyolu, satışa başladığı günden bu yana geçen yaklaşık 8 aylık sürede toplam 165 milyon TL’yi aşan tutarda satış gerçekleştirdi.

Next Level Çayyolu’nda yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Pasifik, Next Level Çayyolu’nda ev sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 KDV indirimi uyguluyor. Next Level Çayyolu’nda 150 metrekarenin üzerindeki tüm büyük dairelerde 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8 KDV uygulanacak.

Koordinat Çayyolu iletişim!

Ankara Çayyolu'nda 30 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede 16 katlı üç blok ve 8 katlı yatay bloklar bulunuyor. Koordinat Çayyolu iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Koordinat Çayyolu'nda daire fiyatları!

YP İnşaat imzasıyla Ankara Çayyolu'nda 30 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Koordinat Çayyolu projesi 16 katlı üç blok ve 8 katlı yatay bloklardan meydana geliyor.

Isparta Çayyolu'na 8 köprü yapılıyor!

ISPARTA Belediyesi tarafından Çayboyu üzerine projelendirilen 8 köprünün yapım çalışmaları sürüyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çayboyu üzerinde yapımı süren köprüleri inceledi.

TOKİ Isparta Eğirdir İGPVY ihalesi 8 Şubat'ta!

TOKİ Isparta Eğirdir 1 adet 52 üniteli İGPVY, nizamiye, nöbetçi kulübesi binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi 8 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Isparta Çünür'e yapılacak otogarda arsa sahibine yüzde 8 pay!

Isparta Belediye Meclisi, Çünür Mahallesinde yapılacak yeni otogarda, dükkân talep arazi sahiplerine yüzde 8 pay verilmesi konusunda Encümene yetki verdi.

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Aralık 2015 tarihinde saat 15.00'te gerçekleşecek.

Isparta Çayyolu 8 köprü Haberi

Isparta Çayyolu 8 köprü

ISPARTA Belediyesi tarafından Çayboyu üzerine projelendirilen 8 köprünün yapım çalışmaları sürüyor.


Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çayboyu üzerinde yapımı süren köprüleri inceledi. Köprülerin tarihi bir hava verdiğini ve Türk mimarisinin izlerini taşıdığını söyleyen Başkan Günaydın, yapım esnasında kalıcılık ve sağlamlığın ön planda tutulduğunu vurguladı. Köprülerin yapımında çimento ve demir kullanılmadığına dikkati çeken Başkan Günaydın, "Köprülerimizde Osmanlı ve Selçuklunun kullandığı masif çalışmalar yapılıyor. Isparta'mızda tarihi eserler ve kalıcı yapılar oldukça kısıtlı. Isparta'mıza kimlik, özlük kazandırmak için bu çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi. 


Mimar Sinan'ın Edirne'de yapmış olduğu köprünün günümüze kadar uzandığını, belediye olarak yaptıkları bu çalışmaların da uzun süre ayakta kalmasını istediklerini aktaran Başkan Günaydın, Çayboyu üzerinde bulunan 8 köprüde çalışmaların devam ettiğini, bu köprülerin kültür ve tarih barındıracağını belirtti. Başkan Günaydın, şöyle...