03 / 05 / 2024

Isparta Davraz Dağı yatırım

Isparta Davraz Dağı yatırım

Kültür ve Turizm Bakanlığı Davraz Dağı'nın 1/5000 ve 1/25000lik imarınlarını onayladı. Böylece Davraz ile ilgili yatırım engelleri ortadan kalktı.

İzmir ve Isparta'da 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, 25 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İzmir ve Isparta'da satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Isparta'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 11 arsayı 7 Kasım'da satıyor! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Gülcü Mahallesinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Isparta Aksu'da 100 konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Isparta hangi ilçelerde inşa edilecek?

Milli Emlak'tan o ilde imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili Keçiborlu ilçesi, Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek.

Isparta Millet Bahçesi 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa etmek için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi ihalesini 17 Haziran'da gerçekleştirecek.

Isparta'da arazi toplulaştırma kararı!

Isparta'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Isparta'da öğrencilerden kira alınmaması talebine ev sahibinden destek!

Isparta'da bir ev sahibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla memleketlerine dönen öğrencilerden kira almayacağını açıklafı.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Isparta'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Isparta'da inşaat işçisi İsmail Y., iskelenin üzerinde dengesini kaybedip toprak zemine düştü ve yaralandı.

Isparta'da trafiği aksatan yol üzerindeki yapılar yıkıldı!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in seçim döneminde vaat ettiklerinden biri olan SDÜ Batı Kampusu-Adliye arasındaki yolda asfaltlama çalışmaları sırasında, Adliye Kavşağında bulvar üzerinde kalan 2 katlı binanın da yıkımını gerçekleştirdi...

Isparta Davraz Dağı yatırım Haberi

Isparta Davraz Dağı yatırım

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri haline gelen, yaz aylarında ise kamp merkezi olması için büyük çaba sarfedilen Davraz Dağ için önemli bir adım daha atıldı. Davraz Kayak Merkezine yatırım yapılması için en büyük engel olan imar planı tadilatlarına Kültür ve Turizm Bakanlığı onay verdi. Davraz'ın 1/5000 ve 1/ 25000'lik imar planlarının tadilatlarının onayı ile Kayak Merkebine yapılacak yatırımların önü açıldı. İmar planı tadilatının onayına kadar Davraz'a yatırım yapmak isteyenler beklemek zorundaydı.


Bursa...