29 / 04 / 2024

ısparta Deregümü ovası imar

ısparta Deregümü ovası imar

Isparta'da ev fiyatlarının artması nedeniyle İsparta Belediyesi tıpkı Çünür'de olduğu gibi Deregümü ovasını da içine alan 100 hektarlık imar planındaki alanda 18 uygulaması yapacak.

TOKİ Isparta projesinde Nisan 2023 müjdesi geldi! 124 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta 2023 projesi için Nisan 2023 müjdesi geldi.

Isparta'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Isparta Belediyesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Deregümü Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Hatay Amik Ovası icradan satılığa çıkarıldı!

CHP’li vekil Mehmet Güzelmansur, Hatay'da tarım arazi olan Amik Ovası'nın icradan satılığa çıkarıldığını açıkladı. 

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal Bolu projesi için iptal davası açıldı!

Bolu’nun en verimli tarım ovasında inşa edilecek 12 metre yüksekliğinde ve 70 metre genişliğindeki çevre yolu inşaatına “Kanal Bolu’’ adını veren halk, proje için iptal davası açtı.

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Isparta'ya sosyal konut müjdesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bölgede sosyal konuttan sıvı atık tesisine kadar birçok yatırımın inşa edileceğini söyledi.

Isparta'da ipotekli tarım arazileri sayısı meclis gündeminde!

Isparta ilinde yabancılara yapılan arazi satışları ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHPli Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ısparta Deregümü ovası imar Haberi

ısparta Deregümü ovası imar

Isparta'da ev fiyatlarının artması nedeniyle İsparta Belediyesi tıpkı Çünür'de olduğu gibi Deregümü ovasını da içine alan 100 hektarlık imar planındaki alanda 18 uygulaması yapacak. Ayrıca Sav'daki kötü kokuyla ilgili de önemli bir adım atıldı. Müteahhitlik sektörünü zora sokan arsa kat karşılığı oranları tüketiciye yüksek fiyat olarak yansıyor. İsparta'da bir daire daha projenin temeli bile atılmadan 500 bin lirayı gördü. 

İsparta Belediyesi de arsa payı kilidini kısmen açacak somut bir adım attı. Kapatılan KİPA Alışveriş Merkezi ile Efe Restoran arasında kalan Deregümü ovasında Çünür Yeni Şehir'de olduğu gibi 18 uygulaması çalışması başlattı. Yeni gelişim alanıyla ilgili ilk karar dünkü meclis toplantısında alındı. İmar Komisyonu Başkanı Süleyman Gülboy, söz konusu alanda şehrin ihtiyaçlarının sağlanabilmesi için imar planında revizyon yapacaklarını dile getirdi. 


imar Komisyonu...