06 / 05 / 2024

Isparta Deri ihtisas

Isparta Deri ihtisas

Isparta Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Bıtrak, bölgelerinde üretim gösterecek sektör sayısını artırmak maksadıyla karama OSB ' ye dönüşme kararı aldıklarını, açıkladı. Isparta Deri ihtisas OSB, karma OSB'ye dönüşecek...

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

Deri sektörünün devi iflas bayrağını çekti

Deri sektörünün önemli firmalarından biri olan Matraş için açılan iflas davaları sonuçlandı ve Türkiye'nin öncü şirketlerinden biri olan Matraş bir kaç yıl önce girdiği ekonomik krizden iflasla çıktı.

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cengizhan Ayyıldız ve Fikret Ayyıldız ortaklığında kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile İlkhan Çelikbaş tarafından kuruldu.

Onba İnşaat Elektrik Ve Deri Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onba İnşaat Elektrik Ve Deri Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kulabaş tarafından kuruldu.

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Demir Suni Deri İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Suni Deri İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Demir Coşkun tarafından kuruldu.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Isparta Deri ihtisas Haberi

Isparta Deri ihtisas

Isparta Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Bıtrak, bölgelerinde üretim gösterecek sektör sayısını artırmak maksadıyla karama OSB'ye dönüşme kararı aldıklarını, açıkladı. 


Kent içinde merkezi bir konuma sahip olan OSB'nin yeterli genişleme sahasına sahip olduğunu kaydeden OSB Yönetim Kurulu üyesi Eşer Bıtrak, deri ve ayakkabı sektörü dışında da pek çok sektörün kendi çatıları altında üterim yapabileceğini söyledi. İsparta Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Bıtrak, bölgelerinde üretim gösterecek sektör sayısını artırmak maksadıyla karama OSB'ye dönüşme kararı aldıklarını, amaçlarının daha kapsamlı bir OSB kurmak olduğunu söyledi. 


Deri OSB olarak, Türkiye'nin dericilik sektöründeki konumunu da değerlendiren Bırtak, deri sektöründe dünya standartlarında üretim gerçekleştirdiklerini fakat üretim esnasındaki maliyet ve işçilik nedeniyle, Üçüncü Dünya ülkelerinden ihraç edilen deriler karşısmda rekabet edemediklerini bu sorunun en...