04 / 05 / 2024

ısparta güneykent yol genişletme çalışmaları

ısparta güneykent yol genişletme çalışmaları

Isparta valisi Vahdettin Özkan'ın talimatıyla Gönen ilçesi Güneykent Kasabası ile Gümüşgün Mahallesi arasındaki 10 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlatıldı. 2 bin kilometrelik köy yolu ağında güvenli ulaşım sağlanmaya çalışılıyor...

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

TOKİ Isparta Gönen'de 2+1 konutlar 608 bin TL!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?, TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

ısparta güneykent yol genişletme çalışmaları Haberi

ısparta güneykent yol genişletme çalışmaları


Isparta valisi Vahdettin Özkan'ın talimatıyla Gönen ilçesi Güneykent Kasabası ile Gümüşgün Mahallesi arasındaki 10 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlatıldı.


Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ın sorunları yerinde dinlemek ve çözüm önerilerini bulmak amacıyla ilçelerde yaptığı toplantılarda dile getirilen sorunlar giderilmeye başlandı. Bu kapsamda Gönen ilçesi Güneykent Kasabası ile Gümüşgün Mahallesi ararsındaki 10 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlatıldı. Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Akdaş, "Güneykent-Gümüşgün arasındaki yolda genişletme ve sanat yapılarını iyileştirme çalışması başlattık. Amacımız; 2 bin kilometrelik köy yolu ağında vatandaşlarımıza standardı yüksek, güvenli iyi ulaşım imkanı sunmaktır" dedi.


Gümüşgün Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Tekin; "Sayın Valimiz sorunlarımızı dinlemek amacıyla Gönen'e geldiğinde başkanımız Fahrettin Beyle birlikte yolumuzun genişletilmesi talebinde bulunmuştuk. Yolda genişletme çalışması başlattı. Şu an İl Özel İdaresi ekipleri...