02 / 05 / 2024

ısparta imar planlaması

ısparta imar planlaması

‘Isparta’da arazi, inşaat alanı yok’ şeklindeki söylemleri hatırlatan Başkan Günaydın, şehrin eski mahallelerinde yapılan yeni imar uygulamalarıyla buralarda 3-5 bin konut yapılabileceğine dikkat çekti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

İnegöl Boğazova imara açılıyor!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Boğazova bölgesinin imar planlamasının yapılması konusuna kararlaştırıldı.

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi'nin imar planı onaylandı!

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Şanlıurfa'da imar ve şehircilik planlaması görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından imar ve şehircilik planlamaları ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, imar ve şehircilik planlaması ile ilgili konularda görüşüldü.

Uygulamalı imar planıyla otopark sorunu çözülecek!

Türkiye'de araç sayısının her geçen gün artması otopark sorununun doğmasına neden oluyor. Doğru imar planı ve çevre planlamasıyla sorunun ortadan kalkacağı belirtiliyor.

Isparta Yeşilada Mahallesi'nin imar planı mecliste!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Yeşilada Mahallesi'nin imar planını meclis gündemine taşıdı..

Isparta Davraz'da imar planı tamamlandı!

Isparta'da, Toros Dağları'nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi'nde imar planı çalışmaları bitti. Kayak Merkezi'nde, turizmin 12 aya yayılması amaçlanıyor.

Isparta Davraz'da imar planı tamamlandı!

Isparta’da, Toros Dağları’nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi’nde imar planı çalışmaları tamamlandı.

ısparta imar planlaması Haberi

ısparta imar planlaması

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Yenişehir’de sürdürülen doğalgaz hattı yapım işlerini yerinde inceledi. Başkan Günaydın, Çünür Yenişehir’e bugüne kadar belediye olarak 20 km pissu, 12 km temiz su ve 20 km’de yağmur suyu hattının çekildiğini yine şu anda da Yenişehir’e 13 km uzunluğunda doğalgaz hattı döşenmesi çalışmalarına başlandığını, bunun 3 km’lik bir bölümünün de tamamlandığını söyledi. Başkan Günaydın, tüm bu çalışmaların tamamının şehir yapılaşması gerçekleşmeden hayata geçirildiğine dikkat çekti.


TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR YERLEŞİM ALANI

Çünür Yenişehir’in konut alanına kavuşmasıyla birlikte bölgede ilk günden buyana 40 bin kamyon dolgu, 15 bin kamyon stabilize ile yolların tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yine bölgede 20 km uzunluğunda pissu, 12 km temiz su ve 20 km’likte yağmur suyu hattının...