06 / 05 / 2024

Isparta otogar ihalesini Atlas İnşaat

Isparta otogar ihalesini Atlas İnşaat

'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi'nin 6 Mart'ta yapılan ihalesini Atlas İnşaat kazandı. Merkezin yaklaşık maliyeti 96 milyon 548 bin 889 lira 13 kuruş olarak açıklandı.

TOKİ'den Isparta'ya 124 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta projesinin ihalesini 25 Aralık tarihinde gerçekleştirecek. Projede 124 adet konut bulunuyor.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ispartalılara müjde! O ilçeye 250 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek. Projede ayrıca 4 adet dükkana da yer verilecek.

TOKİ'den Ispartalılara büyük müjde! Resmen açıklandı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta projesinin ihalesini 31 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Isparta Çünür Yaşayan Otogar inşaatında sona yaklaşılıyor!

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde yapımına başlanılan Yaşayan Otogar projesinde sona yaklaşılıyor. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve mahalle sakinleri yeni otogar inşaatında incelemelerde bulundu.

Isparta Yaşayan Otogar'da son durum!

Isparta Belediyesi tarafından 6 Mart’ta ihale edilen Yaşayan Otogar projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor

Isparta Yeni Otogar Yaşam Alanı'nın inşaatı başlıyor!

Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda inşaat çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, proje alanını inceledi.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Isparta Yeni Otogar Projesi'ne belediye onayı!

Isparta Belediyesi, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesine onay verdi. 6 Mart'ta ihalesi gerçekleşen proje 89 milyon 993 bin liraya yapılacak.

Isparta'daki otogar ihalesini Atlas İnşaat kazandı!

'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi'nin 6 Mart'ta yapılan ihalesini Atlas İnşaat kazandı. Merkezin yaklaşık maliyeti 96 milyon 548 bin 889 lira 13 kuruş olarak açıklandı.

Isparta'nın yeni otogarına 5 teklif!

Isparta Belediyesi'nin projesi olan Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti. İhale sonucu tekliflerin incelenmesinin ardından açıklanacak.

Isparta'nın yeni otogarı 100 milyon TL'ye mal olacak!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ocak ayı sonunda ihalesi gerçekleştirilecek 100 milyon TL maliyetli Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesi'nin Isparta'ya sonsuza kadar yeteceğini iddia etti.

Isparta Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi!

Isparta'da Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi. İçerisinde 1350 araçlık otoparkı, gül bahçeleri ve alışveriş merkezlerinin de yer alacağı otogar alanında arsa alım işlemlerinin yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

Isparta otogar ihalesini Atlas İnşaat Haberi

Isparta otogar ihalesini Atlas İnşaat

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Mahallesi sınırları içinde yaptırılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Yaşam Merkezi ihalesini Atlas İnşaat'ın kazandığını açıkladı. 

Yaklaşık 5 yıldır İsparta gündemini meşgul eden ve daha önce iki defa ertelenen Yeni Otogar yapımı konusundaki ihale geçtiğimiz Pazartesi günü yapılmıştı. 5 Şirketin katıldığı ihalede, 4 şirket yaklaşık maliyetin üzerinde teklif sunarken, bir tanesi maliyetin altında teklif vermişti. Yaklaşık bir hafta söz konusu ihale üzerinde çalışan Belediye ihale Komisyonu ihaleyi sonuçlandırdı ve ihaleyi en düşük teklifi veren Atlas İnşaat kazandı. 


İHALEYE 5 ŞİRKET KATILDI 

Bilindiği gibi; Tam ismi 'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi' olan proje için 6 Mart 2017 tarihinde ihale yapıldı. Belediye Encümen Salonundaki ihaleye; Atlas İnşaat, Arıkan İnşaat - Akarlar İnşaat iş ortaklığı, Ensa...