03 / 05 / 2024

Isparta Şifa Hastanesi

Isparta Şifa Hastanesi

Sağlık hizmetlerine Meddem Hastanesi olarak devam eden eski Şifa Hastanesi yönetimi, İsmet Paşa Caddesi üzerindeki eski binayı yurt yapmak için Belediye'ye başvurdu.

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması teklif edildi!

Isparta Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları başladı. Toplantıda yeni Şehir Hastanesi karşısındaki 3 bin 409 adanın konut alanından çıkartılarak ticari alana alınması ile yeni binasına taşınan Şifa Hastanesi'nin eski yerine yurt yapılması teklifi de bulunuyor.

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Eski Isparta Devlet Hastanesi yıkıldı!

2017'deboşaltılan Isparta Devlet Hastanesi boşalan ve bir süre önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Yıkım anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

Elazığ Şehir Hastanesi açıldı!

Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Hastane 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla şifa arayan hastalara dünya standartlarında hizmet verecek...

Eğirdir'e yeni devlet hastanesi geliyor!

Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi için ilk adım atıldı. Yeni Eğirdir Devlet Hastanesi için inşaat ihalesi yapıldı. 

Isparta Özel Meddem Hastanesi açıldı!

Isparta'da inşa edilen Özel Meddem Hastanesi'nin resmi açılışı yapıldı. Bir süre önce hasta kabulüne başlayan hastane, İstanbul yolu üzerinde bulunuyor.

Isparta Şehir Hastanesi açılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılacak Isparta Şehir Hastanesi'nde basın toplantısı düzenlendi.

Isparta Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Akfen Holding'in inşa ettiği Isparta Şehir Hastanesi bugün düzenlenecek resmi törenle açılıyor. İlde bulunan Kadın Doğum Hastanesi ve Devlet Hastanesi personeliyle birlikte 1,1 milyar liralık yatırım yapılan tesise taşındı.

Isparta Şehir Hastanesi 24 Mart Cuma günü açılacak!

Mersin ve Yozgat'tan sonra inşaatı tamamlanan Isparta Şehir Hastanesi de kapılarını hastalara açtı. Isparta Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı ise 24 Mart Cuma günü yapılacak.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Isparta Şifa Hastanesi Haberi

Isparta Şifa Hastanesi

Sağlık hizmetlerine Meddem Hastanesi olarak devam eden eski Şifa Hastanesi yönetimi, İsmet Paşa Caddesi üzerindeki eski binayı yurt yapmak için Belediye'ye başvurdu. 


Belediye Meclisinin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Aralık ayı toplantılarının ilk oturumunda, konu gündeme alındı. Meclis gündeminin sekizinci maddesinin içinde bulunan imar planı tadilatlarında değişiklik yapılması talepleri bölümünde yer alan; Özel Şifa Hastanesinin yeni alana taşınma aşamasında olması nedeniyle mevcut binalarının bulunduğu alanın zemin kat ticaret, üst katların ise özel yurt alanı olarak plana işlenmesi teklifi ele alındı. 


Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından, söz konusu gündem maddesi İmar Komisyonuna havalesi Meclis üyelerinin onayına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Konunun Cuma günü yapılacak Belediye Meclisi Aralık ayı son toplantısında karara bağlanması bekleniyor. 

Bilindiği gibi; uzun yıllar İsmet...