05 / 05 / 2024

ısparta toplu konutta son durum

ısparta toplu konutta son durum

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşların sürekli ucuz toplu konut üzerine talepte bulunduklarını ancak Isparta'da arazi sıkıntısı olduğunu belirterek, "Arazi olsa toplu konutu belediye olarak biz yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan toplu konut açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan yılın son Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Toplu konutta 900 bin yeni konut kazandırdık" dedi.

Isparta'da 4 bin konut projesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, toplu konutta 4 bine yakın konut projesinin Isparta'da hayata geçirdiklerini söyledi.

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Konutta balon değil talep patlaması var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'dan "Konutta balon var mı, yok mu?" söylentilerine "Bir şey patlayacaksa eğer, bizde balon yok talep patlaması var" diye cevap verdi.

Bursa'da konut fiyatları yükselecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Bu yıl toplu konutta 13 yılın rekorunu kırdık. 64 bin konut inşa ettik. Geçmiş tecrübelerimizle beraber daha vasıflı ve nitelikli konutlar inşa ediyoruz." dedi.

TOKİ'den 13 yılın rekoru!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Bu yıl toplu konutta 13 yılın rekorunu kırdık. 64 bin konut inşa ettik. Geçmiş tecrübelerimizle beraber daha vasıflı ve nitelikli konutlar inşa ediyoruz." dedi.

Aydın Nazilli toplu konutta iyi duruma geldi!

Nazilli Belediye Başkanı Haldun Haluk Alıcık, "Eski cezaevinin orada, TOKİ ile hasılat paylaşımı yapacağız ve bu sayede bütün borçlarımızdan kurtulacağız. Kentsel dönüşüm yapacağız. Nazilli toplu konutta baya iyi bir noktaya geldi." dedi.

Isparta'da toplu konut yapacak arazi yok!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşların sürekli ucuz toplu konut üzerine talepte bulunduklarını ancak Isparta'da arazi sıkıntısı olduğunu belirterek, "Arazi olsa toplu konutu belediye olarak biz yapacağız" dedi.

Ertuğrul Çalışkan: Piri Reis Vadisi Projesi toplu konutta Türkiye'ye örnek olacak!

Karaman tarihinin en prestijli projelerinden olan Piri Reis Vadisi'nde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Piri Reis Vadisi Projesi'nde ilk etap çalışmaları kapsamında konutlar hızla yükseliyor.

Apartman yöneticisinin aldığı yanlış kararlar cebinizi yakabilir!

Oturduğunuz apartman, site ya da toplu konutta seçtiğiniz yönetimin yanlış ya da eksik aldığı kararlar, yerine getirmediği sorumluluklar cebinize olumsuz yansıyabilir.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Sakarya Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Hükümetin TOKİ ve yerel yönetimlerin iş birliğiyle toplu konutta devrim gerçekleştirdiğini belirtti.

Ekrem Çelebi: Ağrı'ya toplu konutta 657 milyon TL yatırım yapıldı!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, hükümet tarafından Ağrı’ya son 12 yılda 5.7 milyar Türk Lirası destek ve yatırım yapıldığını söyledi. Çelebi, Ağrı’ya 657 milyon TL toplu konut ve sosyal donatı yatırımı yaptıklarını belirtti...

TOKİ sosyal konutta rekor kırdı!

TOKİ sosyal konutta rekor kırdı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 2013 yılında konut sektörüne yaklaşık 10,5 milyar lira kaynak aktardığını söyledi...

ısparta toplu konutta son durum Haberi

ısparta toplu konutta son durum

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşların sürekli ucuz toplu konut üzerine talepte bulunduklarını ancak Isparta'da arazi sıkıntısı olduğunu belirterek, "Arazi olsa toplu konutu belediye olarak biz yapacağız. Hatta TOKİ'den daha da güzel yaparız" dedi. Belediye Başkam Yusuf ziya Günaydın, son dönemde vatandaşlar arasında sıkça talep edilen ucuz toplu konut üzerine sürekli çalıştığını ancak İsparta'da arsa bulmakta güçlük çektiklerini bildirdi. Bu anlamda yoğunluğu en yerine yüksekliğe verdiklerini ve 7 mahallede yapılaşmayı 7 kata çıkardıklarının altını çizen Günaydın, inşallah pahahlığı bu şekilde engelleyeceğiz" dedi. Bu anlamda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Günaydın, şunları söyledi; 


AKKENT'İN ALTINDA BİR YER VAR 500 KONUT ANCA SIĞAR 

"Geçmişte Türkiye'de daha TOKİ yokken 1700 konutlu Belmaş konutlarını yaptık ve teslim ettik. Türkiye'nin en büyük şirketleri 18 ayda...