06 / 05 / 2024

ısparta Uluborlu sanati sitesi projesi

ısparta Uluborlu sanati sitesi projesi

Isparta Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor. Yeni sanayi sitesinin tanıtım toplantısında Uluborlu Uluborlu Esnaf Ve Sanatkarlar, Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet Hamdi Şener ile ilçe sanayi esnafları katıldı.

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirket bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Isparta'da konut satışları düştü!

2017 Nisan ayı Konut İstatistiklerine göre İsparta'da 387 konut satıldı.Isparta'da 2017 Mart ayında ise 536 konut satılmıştı.

Isparta otogarı yaşam ve kültür merkezi olacak!

İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alanda hayata geçiriliyor.

Isparta Uluborlu'da riskli alan ilan edildi!

Isparta Uluborlu'da Pazar Mahallesi'deki bir alan riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Isparta Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor. Yeni sanayi sitesinin tanıtım toplantısında Uluborlu Uluborlu Esnaf Ve Sanatkarlar, Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet Hamdi Şener ile ilçe sanayi esnafları katıldı.

Isparta Şehir Hastanesi önümüzdeki ay açılıyor!

2016 yılına ilişkin değerlendirmesinde sağlık yatırımlarına da değinen Vali Şehmus Günaydın, İsparta Şehir Hastanesi'nin önümüzdeki ay hizmete açılacağını kaydetti.

Isparta'da bir ayda 483 konut satıldı!

2016 Yılı Kasım Ayı Konut Satış istatistikleri Antalya, İsparta ve Burdur İli sonuçlarını TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel açıkladı.

Isparta Uluborlu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Isparta'nın Uluborlu İlçe merkezindeki çarşının Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Isparta'da 20 bin emekli TOKİ için bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği İsparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, emeklilere konut kazandırma noktasından çıktıkları TOKİ konut projesinde kayıtların devam ettiğini ve şuana kadar 20 bine yakın kayıt aldıklarını söyledi.

Artech Group İnşaat Sanati Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artech Group İnşaat Sanati Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Taşçi, Gökay Uygun ve Satılmış Sarı ortaklığında kuruldu.

Isparta'daki enerji tesisi imar planına işlendi!

İsparta Belediyesinin çöp deponi alanındaki atıklardan enerji üretim tesisi kurulması için gerekli olan imar düzenlemesi İl Genel Meclisinde görüşüldü.

ısparta Uluborlu sanati sitesi projesi Haberi

ısparta Uluborlu sanati sitesi projesi

Isparta Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor. Yaklaşık 2 ay önce imar planına işlenen ve Uluborlu Belediye Meclisi'nin onayından geçen Taşköprü Mahllesi'nde yeni çevre yolunun kenarında belirlenen Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin tanıtımı ve bilgilendirilmesi toplantısı Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi tarafından yapıldı. 


Yapılan toplantıda esnafın kooperatif kurarak kendi işyerini kendisini kurması ve inşaa etmesi yönünde kararlılık vurgusu yapıldı. 


Toplantıya Uluborlu Uluborlu Esnaf Ve Sanatkarlar, Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet Hamdi Şener ile ilçe sanayi esnafları katıldı. 


Demokrat...