05 / 05 / 2024

ısparta valilik arkası otopark

ısparta valilik arkası otopark

Isparta Belediyesi, otopark açılışlarına devam ediyor. Valilik arkası yer altı 2 katlı otopark Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı.

AVM'ler neden krize girdi? İşte AVM krizinin perde arkası!

Konkordato ve devir haberleriyle gündemden düşmeyen alışveriş merkezleri neden krize girdi? AVM'lerin krizden kurtulması nasıl mümkün olabilir? İşte AVM krizinin perde arkası...

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Ekmek fiyatlarında karmaşa: Valilik 5 TL dedi, 6 ile 8 TL arasında satılıyor! Fırıncılar ekmeğin 10 TL olmasını istiyor!

İstanbul'da farklı ilçelerdeki fırınlardaki ekmek fiyatı farkları kafaları karıştırdı. Valilik 5 TL dedi, 6 TL'ye de satan var 8 TL'ye de. İşte ayrıntılar...

Valilik duyurdu: İstanbul'da ekmek ve simide zam gelmedi! Ekmek 8 TL, simit 10 TL olmadı! Bu fiyatlardan almayın!

Sübvansiyonlu un satışının  sona ermesinden sonra ekmek fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Son gelen bilgilere göre ekmek 8 TL, simidin 10 TL olduğu iddiasına yönelik Valilik duyurdu. İstanbul'da ekmek ve simide zam gelmedi!

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Altın almayan trenin arkasından bakacak! Tarih verildi rakam açıklandı! Altın profesörü İslam Memiş son noktayı koydu!

Altın ile ilgili yaptığı yorumlar ile bilinen Altın Profesörü İslam Memiş, ''altın almayan trenin arkasından bakacak'' diyerek, altın için tarih ve rakam verdi. 

Kiracılar ne yapacağını şaşırdı! Ev sahipleri kuralları kulak arkası ediyor!

Kira artış oranı yeni yasal düzenleme getirilmişti. Kira artışı yüzde 25’i geçmeyecekti. Ancak bu yasal düzenleme ev sahipleri tarafından kulak arkası edilmeye başlandı. İşte detaylar!

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

2022 yılında gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkasını Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Yatırımcıları uyaran Memiş gümüş ve altın piyasasında yaşanılanları tek tek anlattı.

Altındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! Uzman isim açıkladı! Herkesin ağzı açık kaldı

Altındaki düşüşün perde arkasını ünlü Ekonomist Hikmet Bayder açıkladı. İşte altın fiyatlarının düşmesindeki neden...

Şeker fiyatlarına gelen zamların arkasında ne var artışlar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte son gelişmeler

Türk Şeker'in, Tarım Kredi başta olmak üzere bazı marketlere sattığı şekere yüzde 67, diğerlerine yüzde 37 tutarında zam yapması piyasada şaşkınlık yarattı. Türkşeker'in dün pancar çiftçisine 476 milyon lira avans ödemesi yapmasının ardından alınan kararın perde arkası ortaya çıktı.

Motokuryeler çalışıyor mu? İstanbul'da 10 ve 11 Mart'ta motokuryeler çalışacak mı? Valilik açıkladı!

İstanbul'da etkili olması beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından bir bir dizi önlemler alındı. Resmî ve özel okullar, üniversiteler ve daha birçok kurum, tatil edildi. Motokuryeler için de valilik tarafından açıklama yapıldı.

Köylerde ve mezralardaki konut projelerine valilik onayı!

İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa yürürlüğe girdi. Yeni İmar Kanunu kapsamında köylerde ve mezralarda konut inşa etmek için valilik onayı gerekiyor.

Köylerdeki konut projelerine valilik onay verecek!

Değerli Konut Vergisi ile İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanuna göre, köylerde ve mezralarda yapılacak konut ve yapıların projeleri valilik tarafından onaylanacak.

ısparta valilik arkası otopark Haberi

ısparta valilik arkası otopark

Isparta Belediyesinin otopark hamleleri kapsamında yaptığı Valilik arkası yer altı 2 katlı otopark Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da katıldığı törenle hizmete açıldı.


Isparta Belediyesi şehir merkezinde park sorununa neşter vurmak amacıyla başlattığı otopark yapım hamlelerini devam ettiriyor. Bu kapsamda şehre otoparklar kazandıran Isparta Belediyesi son olarak da Valilik arkasında yer alan iki katlı yer altı otoparkını restorasyon yaparak hizmete sundu. Otoparkın açılışına bakanlığın bir dizi temel atma törenine katılmak için Isparta’da bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da katıldı. Bakan Eroğlu ile birlikte açılışa Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Sait Yüce, Burdur Milletvekili Reşat Petek, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanı İsa...