02 / 05 / 2024

Motokuryeler çalışıyor mu? İstanbul'da 10 ve 11 Mart'ta motokuryeler çalışacak mı? Valilik açıkladı!

Motokuryeler çalışıyor mu? İstanbul'da 10 ve 11 Mart'ta motokuryeler çalışacak mı? Valilik açıkladı!

İstanbul'da etkili olması beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından bir bir dizi önlemler alındı. Resmî ve özel okullar, üniversiteler ve daha birçok kurum, tatil edildi. Motokuryeler için de valilik tarafından açıklama yapıldı.



İstanbul’da 9 Mart 2022 Çarşamba günü gece yarısı saat 00:00’dan itibaren bir sonraki duyuruya kadar motokuryelerin trafiğe çıkışına yasak getirildi. Kentte alınan önlemler kapsamında motokuryeler, trafiğe çıkamayacak.

İSTANBUL’DA MOTOKURYELER ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, motokuryeler, scooter ve motorların 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 00.00 itibarıyla bir sonraki duyuruya dek trafiğe çıkışını kısıtladı. Yani motokuryelik yapanlar, motorlarıyla trafiğe çıkamayacak, ikinci bir duyuru yapılana kadar çalışamayacak…

 Motokuryeler çalışıyor mu? İstanbul da 10 ve 11 Mart ta motokuryeler çalışacak mı? Valilik açıkladı!

İstanbul Valiliği Kurul İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön