08 / 05 / 2024

Isparta yapılacak otogar

Isparta yapılacak otogar

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Isparta Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir, Isparta Belediyesi tarafından Çünür Mahallesi'ne yapılması planlanan yeni otogar projesinin yürütmesinin durdurulması istemiyle İdare Mahkemesi'ne iptal davası açtığını açıkladı.

Malkara Otogarı'nda tadilat yapılacak!

Malkara ilçesi otogarında kalorifer kazanının patlaması nedeniyle 2 kişinin öldüğü kaza sonrası otogarda tadilat yapılacak, bu süre içerisinde otogar faaliyetleri başka bir alanda gerçekleşecek.

Van'ın yeni otogarı Averek'e yapılmalı!

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van'a yeni yapılacak otogarın yeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İlhan, yeni otogarın Averek yolu yakınlarında yapılması gerektiğini söyledi.

Isparta'da 100 dönümlük şehir meydanı yapılacak!

Isparta Belediyesi'nin Süleyman Demirel Üniversitesi güzergahında bulunan 120 hektarlık alanda imar revizyonu yapma kararının ardından, bu alanda 100 dönümlük şehir meydanı yapılacak.

Üsküdar Harem Otogarı'nın yerine İstanbul Eye yapılacak!

İngiltere’nin simgelerinden London Eye’ın aynısı İstanbul’a yapılacak. Üsküdar'daki Harem Otogarı'nın yerine yapılacak olan dev dönme dolap inşa edilecek.

Borçlu belediye kiracıları için yapılacak çalışmalar TBMM'de!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, belediye mülkleri üzerinde kiracı olup borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar için yapılacak çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, projeyle önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtti.

Antalya Ulu Camisi'ne Türk-İslam Sanatları Müzesi yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "En önemli eserim olacak" dediği Otogar karşısında eski Köy Hizmetleri alanına yapılacak 10 bin kişilik kapalı, 20 bin kişilik açık ibadet alanına sahip

Ordu'da yeni otogarın ihalesi yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Eskipazar bölgesine yapılacak olan yeni otogarın ihalesinin yakında yapılacağını, bölgenin bu yatırımla beraber büyük değişime uğrayacağını söyledi.

Isparta Çünür'e yapılacak otogarda arsa sahibine yüzde 8 pay!

Isparta Belediye Meclisi, Çünür Mahallesinde yapılacak yeni otogarda, dükkân talep arazi sahiplerine yüzde 8 pay verilmesi konusunda Encümene yetki verdi.

Isparta'ya 5 bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Isparta'ya yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurdu için daha önce imar planı değişikliği ve arsa ifrazı konusunda Bakanlığa başvuruldu.

Bitlis'e otogar mı yapılacak?

Şehirlerarası otobüs terminali olmayan tek il konumundaki Bitlis’te bu sorunun çözülmesi için Rahva mevkiinde yapılan otogar binası kaderine terk edilmiş durumda. Yıkılmaya yüz tutulmuş binanın onarılarak hizmete sunulması için Bitlis Belediyesi talip old

Kula’ya yeni otogar yapılacak!

Küçük Sanayi sitesinin alt kısmında D-300 karayoluna bitişik halde bulunan 20 dönümlük araziye yapılacak şehirlerarası oto terminalin en kısa sürede inşaatının bitirilerek, Kulalıların hizmetine sunulması hedefleniyor...

Isparta'ya 2'nci üniversite yapılacak mı?

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan "2. üniversiteye engel olmak gibi bir görüşümüz yok" diyerek eski Gülkent Devlet Hastanesi arkasına yapılacak bir yurdun esnafa zarar vereceğini söyledi.

Isparta yapılacak otogar Haberi

Isparta yapılacak otogar
AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Isparta Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir, Isparta Belediyesi tarafından Çünür Mahallesi'ne yapılması planlanan yeni otogar projesinin yürütmesinin durdurulması istemiyle İdare Mahkemesi'ne iptal davası açtığını açıkladı.


Özdemir, "Isparta 30-40 yıl önceki Isparta olsa idi belki bu yer tercihi doğru olabilirdi. Ama bugünün şartlarında otogarın yeri kesinlikle yanlıştır. Ciddi bir kamu zararı meydana gelecektir" açıklamasında...