28 / 04 / 2024

Isparta yeni hayvan barınağı

Isparta yeni hayvan barınağı

Isparta Belediyesi eski Burdur Yolu üzerine yeni bir hayvan barınağı kazandırıyor. Barınakta kedi ve köpekler için ayrı ayrı hastane, kısırlaştırma merkezleri, ameliyathane yer alacak

TOKİ'den bu ile 124 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da 124 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje 25 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Isparta 2023 projesi için yeni tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ Isparta projesinin ihalesi 25 Aralık tarihinde yapılacak.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

Evcil hayvanına çip taktıramayanlar dikkat! Bakanlıktan yeni açıklama geldi

Evcil hayvanına çok taktıramayanlar bu haber sizi ilgilendiriyor. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlar için getirilen mikroçip uygulamasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı önemli bir açıklama yaptı.

TOKİ'den Isparta'ya 71 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da tam 71 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den o 2 ile 584 yeni konut geliyor! Yarın resmen düğmeye basılacak! Son dakika açıklaması! 

TOKİ, Malatya ve Isparta illerindeki 584 yeni konut için düğmeye bastı. 2 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla o projeler...

TOKİ Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Isparta Atabey'e 250 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey'de 250 yeni konut inşa edecek.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Isparta yeni hayvan barınağı Haberi

Isparta yeni hayvan barınağı


Isparta Belediyesi eski Burdur Yolu üzerinde Hayvan Barınağı kurma çalışmalarına devam ediyor. İçerisinde kedi ve köpek evlerinin bulunduğu hayvan barınağında, kedi ve köpekler için ayrı ayrı hastane, kısırlaştırma merkezleri, ameliyathane, anne ve yavruların aynı yerde kalabilecekleri yuvalar, normal yuvalar ve karantina bölgeleri de yapıldı. Köpekler için ayrıca ormanlık alan içerisinde doğal barınaklarda bulunacak. Bakımı tamamlanan hayvanlar doğal oltamda yaşayacak.

49 dönümlük ormanlık alan içerisinde yapım çalışmalarını inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, barınağın tamamen bakir bir alan içerisinde bulunduğunu ve bu alana adeta bir şehir kurulduğunu söyledi. Hayvan barınağı için en yakın yerleşim alanı olan ve 2 kilometre uzaklıktaki Mehmet Tönge Mahallesi bölgesinden altyapı getirildiğini aktaran Başkan Günaydın, altyapı içerisinde doğalgaz, pis ve temiz su, elektrik hatlarının...