12 / 05 / 2024

ısparta yeni otogarının projesi hazırlandı mı

ısparta yeni otogarının projesi hazırlandı mı

Belediye, 200 bin m2'lik Yeni Otogar alanında satın alma ve takas yöntemiyle kamulaştırmada yüzde 90'a ulaştı. Otogardaki ticari alanlar için profesyonel AVM yönetimi modelinde kiralama şirketlerinden hizmet satın alınacak.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

İstanbul Yeni Havalimanı’nın olası ''alan adları'' toplandı!

"Fırsatçı girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim’de yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan olası alan adlarını (domain) topladılar.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı!

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı. Yüzde 97'si tamamlanan projenin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı dünyanın en büyük havalimanında açılış hazırlıkları sürüyor. 10.2 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamamlandı. 

DHMİ'den Yeni Havalimanı'nın açılışının ertelendiği iddialarına yanıt!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanının açılışı için tarihin 29 Ekim 2018 olduğunun altını çizerek, "O tarihte bu havalimanımız açılacak." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı ertelenmedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının 29 Ekim'de yapılacağını bildirdi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi iptal edildi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın 150 bagajlı otobüsle yapılacak yolcu taşıma ihalesi 'Kamu yararı oluşmadığı' gerekçesiyle iptal edildi. 

Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Üçüncü havalimanının açılmasına 40 gün kadar bir şey kaldı. Peki, Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

ısparta yeni otogarının projesi hazırlandı mı Haberi

ısparta yeni otogarının projesi hazırlandı mı

Isparta Belediyesi'nin 2016 vizyonu için belirlediği Yeni Otogar Projesi'nde ihale aşamasına gelindi. Çünür'de imarda otogar alanı olarak belirlenen 200 bin m2'lik alanda kamulaştırmada yüzde 90'a ulaşıldı. Belediye bu orana meclisten aldığı arsa karşılığı dükkan verilmesi kararı ile ulaştı.Belediye Başkanı Günaydın, Yeni Otogar Projesi ihalesinin yakın zaman içerisinde yapılacağını müjdeledi.

ULUSLARARASI KİRALAMA ŞİRKETİYLE ANLAŞMA

Isparta Belediyesi, arsa karşılığı dükkan verilecek hak sahipleriyle anlaşırken kira yönetiminin tek elden yapılacağı şartını koydu. Belediye hizmet satın alma ihalesi ile Otogar'ın işletmesi ile bünyesindeki 70'e yakın işyerinin kiralamasını AVM'lerde olduğu gibi profesyonel şirketler üzerinden gerçekleştirecek. Böylece Yeni Otogar'ın Isparta'nın prestijli bir yaşam merkezi olması hedefleniyor. Mevcut Otogar'daki kiracılara öncelik tanınacak.

KAMULAŞTIRMA BİTMEK ÜZERE

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Projesi'nin yapım ihalesi hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. Projelendirme çalışmasının...