02 / 05 / 2024

ıspartada öğrenci konutları

ıspartada öğrenci konutları

Biz üniversitemize ne kadar değer veriyoruz. Yüksek ev kiraları, yüksek yurt fiyatları, sağlıksız sosyal alanlar. Öğrencilerimize ve şehir markamıza rezil ediyoruz. Belediye Başkanımız 3 bin TL kira vererek çocuğunu okutabilir.

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

CHP atıl TOKİ konutları için kanun teklifi hazırladı!

Teklif, atıl durumdaki TOKİ konutlarının kamu ve özel öğrenci yurtlarına dönüştürülmesine öngörüyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun imzasıyla hazırlanan teklif, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Trabzon'da satılamayan TOKİ konutları yurda dönüşecek!

TOKİ tarafından Trabzon Yıldızlı'da yaptırılan konutların büyük kısmı alıcı bulmayınca TOKİ, 1+1 tipi inşa edilen 236 konutun öğrenci yurduna dönüştürülmesi için Milli Eğitim ile çalışma başlattı.

Umut Oran: Atıl konutlar öğrenci yurduna dönüştürülsün!

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, inşaat sektöründe konutta 1 milyonun üzerinde arz fazlasının ortaya çıktığını söyledi.Oran,"Elde kalan konutlar, üniversitelilere hizmet vermek üzere öğrenci yurduna çevrilebilir"dedi.

İstanbul'daki öğrenci konutlarına yabancı ilgisi!

İstanbul'a yatırım iştahı hız kesmeden devam eden yabancı yatırımcı, gözünü öğrenci konutlarına dikti. Türkiye'nin genç nüfusa sahip olmasının da etkisiyle, yatırımcılar İstanbul'dan öğrenci evi alıyor

Bayındırlık TOKİ Konutları'nda yangın çıktı!

İzmit Bayındırlık Kalıcı Konutları 'ndaki öğrenci evinde yangın çıktı.Alınan bilgi ve iddialara göre: İzmit Bayındırlık TOKİ Evleri C1-11 blokta bulunan öğrenci evinde yangın çıktı.

Arızlı Deprem Konutları öğrenci yurduna dönüştürüldü!

Saddam Hüseyin'in 10 milyon dolarlık petrol yardımı ile yaptırılan ve 'Saddam Deprem Komutları' olarak da anılan, depremde kiracı konumundaki evleri yıkılan depremzedelerin yerleştirildiği, Arızlı Deprem Konutları öğrenci yurduna dönüştürüldü.

Kuzey Ren Vestfalya hükümeti sosyal konutlar için dev bütçe hazırladı!

Kuzey Ren Vestfalya (KRV) hükümeti aldığı yeni kararla 2017 yılına kadar uygun koşullarda konut sağlamak için milyarları bulan bir bütçe hazırladı. 120 milyon Euro'su ise her yıl öğrenci konutlarına ayrılacak...

Antalya'da belediye konutları öğrenci yurdu oluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi konutları öğrenci yurduna dönüştürülecek

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

ıspartada öğrenci konutları Haberi

ıspartada öğrenci konutları

Biz üniversitemize ne kadar değer veriyoruz. Yüksek ev kiraları, yüksek yurt fiyatları, sağlıksız sosyal alanlar.Öğrencilerimize ve şehir markamıza rezil ediyoruz. Belediye Başkanımız 3 bin TL kira vererek çocuğunu okutabilir. 2 çocuğunu Kıbrıs'a gönderip özel üniversitede okutabilir. Ispartaya gelecek çocuklarımızın hepsi Anadolu şehirlerden gelmiş, dar gelirli aile çocukları. Sizin çocuklarınız Afyonkarahisar 'a, Malatya'ya, Kütahya" ya gittiği zaman 800-1000 TL ev veya yurt parası vermesi hoşunuza gider miydi? 300 tane arsa sahibi para kazanacak diye binlerce Ispartalıyı, üniversite öğrencisini mağdur etmenin ne anlamı var. Biz Ispartamıza ve üniversitemize sahip çıkmak zorundayız. Aklımızı başımızaalalım. Eğer makul seviyeye çekmezsek yıl sonra bu şehre öğrenci gelmez. 


TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÖĞRENCİ KAMPÜSÜ YAPILIYOR  

Biz hükümet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. KYK yurdu yapmak için yıllarca üniversitesi yönetiminin...