07 / 05 / 2024

ıspartakule 2013 yatırım

ıspartakule 2013 yatırım

Erdoğan Bayraktar, ''Ispartakule'de yeri olanlar, evi olanlar veyahut orada proje yapmak isteyenler zaman içerisinde çok karlı çıkacak, onu söyleyebilirim'' dedi.

Yozgat Arkeoloji Müzesi yatırım programına alındı!

Yozgat’ta inşa edilmesi planlanan Arkeoloji Müzesi, Kültür Bakanlığı tarafından yatırım programı kapsamına alındı. 2013'ten beri yapılmayı bekleyen proje için çalışmalara başlaanacak. 

Kuveyt'ten 3. havalimanı bölgesine yatırım!

AL-DAAR yatırım grubu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’nın yapıldığı Arnavutköy ilçesine 2013 yılından beri değeri yarım milyar doları bulan arazi yatırımı gerçekleştiriyor...

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüksek yatırım fırsatı!

Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

Ciner Grup'tan Bilecik Bozüyük'teki Park Cam'a dev yatırım!

Ciner Grubu, Bilecik Bozüyük'te 2013'te hayata geçirdiği cam ambalaj yatırımı Park Cam'da, üretim kapasitesini ikiye katlayarak 2.4 milyar şişeye çıkaran 2'nci fırının açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye yatırım yapılabilir özelliğini koruyor!

Yatırım bankası Nomura'nın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye'nin mali ölçütlerinin 2013 yılına oranla daha iyi durumda olduğunu belirterek, ülkenin hala "yatırım yapılabilir" olarak görüldüğünü belirtti.

OYAK Çimento 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 14, net karını ise yüzde 82 artırdığı kaydedildi.

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Kurul toplantısı yapıldı

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2013 yılı olağan genel kurul toplantısında alınan kararları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Toplantıda kâ payı dağıtımı da görüşüldü...

Aksel Enerji Yatırım işlemler tebliğini yayınladı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji 24 Aralık 2013 tarih 28861 sayılı resmi gazetesinde yayımlanan Yatırım işlemler tebliğini yayınladı.

Japonya’dan Türkiye’ye 483 milyon dolarlık yatırım hamlesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Japonya’ nın Türkiye’de yaptığı yatırımları önemli bulduğunu belirterek, “ 2013 yılında Japonya’dan Türkiye’ye 483 milyon dolar doğrudan yatırım gerçekleşti ” dedi...

Japonya’dan Türkiye’ye 483 milyon dolar doğrudan yatırım gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Japonya’ nın Türkiye’de yaptığı yatırımları önemli bulduğunu belirterek, “ 2013 yılında Japonya’dan Türkiye’ye 483 milyon dolar doğrudan yatırım gerçekleşti ” dedi...

Türkiye en fazla yatırım çeken 22. ülke!

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü (UNCTAD) Dünya Yatırım Raporu’na göre 2013 yılında tüm dünyada Uluslararası Doğrudan Yatırımlar (UDY) 1.45 trilyon dolar olarak gerçekleşti.

Adana'ya son 11 yılda 14.4 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

2013 yılı sabit fiyatlarıyla yatırım tahsis tutarları ile ilgili kamu ve kurumlarından alınan bilgilere göre, son 11 yılda Adana'ya yapılan bazı yatırım ve desteklerin sektörel temeldeki dağılımda en çok yatırım yapan kuruluş İlbank oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 3 milyar 666 milyon liralık çevre yatırımı yaptı!

Türkiye'ye örnek çevre projeleriyle dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2004-2013 yılları arasında yaklaşık 3 milyar 666 milyon liralık çevre yatırımı yaptı. Belediye 10 yılda çok önemli yatırımlara imza attı.

ıspartakule 2013 yatırım Haberi

ıspartakule 2013 yatırım


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ''Konfor bahşeden, yeşil bina olan ve enerji tasarruflu olan, çevresi parklarla, bahçelerle donanmış yerleşim birimlerini üreteceğiz. Fakat buna karşı çıkmak isteyen kesimlerin dönüşümünü nasıl yapacağız bizim kafamızı yoran o'' dedi.           


Bakan Bayraktar, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de şehirlerin ve yapı stokunun büyük kısmının iyi olmadığını, mevcut konut stokunun büyük kısmının dayanıksız, sağlıksız, enerjiyi savuran binalardan oluştuğunu anlattı.   


Kentlerin alt yapısının eski ve yetersiz olduğunu kaydeden Bakan Bayraktar, bu çerçevede 14 milyon konutun ısı yalıtımı, mantolama, enerji sertifikası almaları yönünden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.


Bakan Bayraktar, 6,5 milyon konutun 20 sene içinde mutlaka yenileyecek tarzda program yaptıklarını hatırlatarak, ''Özellikle bu...