05 / 05 / 2024

Ispartakule banliyosu ne zaman açılıyor

Ispartakule banliyosu ne zaman açılıyor

Halkalı - Bahçeşehir (Ispartakule) yönünde Küçükçekmece Gölü'nün kuzeyinde kalan bölgede çalışmalara başlandı. Peki bu çalışma metro mu, banliyo için mi? Halkalı-Bahçeşehir-Çatalca banliyösü, neden Marmaray ve Kanal İstanbul'u bekliyor? Açıklıyoruz!

Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri belli oldu. Peki Ebruli Ispartakule projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin kira değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ebruli Ispartakule ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Bahçeyaka Ispartakule teslimleri!

Bahçeyaka Ispartakule projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule teslimleri ne zaman yapılacak?

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

Bizimevler 7'de daire fiyatları ne kadar?

Bizimevler 7 projesi İhlas Holding tarafından İstanbul Anadolu Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirildi. Bizimevler 7'de daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Ispartakule bölgesinde hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Bizim Evler 8 ne zaman teslim?

Toplam 254 konut ve 8 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 8 Evleri İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Peki Bizim Evler 8 ne zaman teslim?

Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

İstanbul Ispartakule'de yükselen Bahçeyaka Ispartakule Evleri 317 konuttan meydana geliyor. Proje 21 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 6. Etap ihalesi 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 2 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek. Emlak Konut Ispartakule 6. Etap arsası Unıkonut, Stüdyo 24 ve Ispartakule Evleri'ne komşu.

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.

Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

İhlas Holding imzasıyla Ispartakule bölgesinde inşa edilen Bizim Evler 7'de toplam 532 konut bulunuyor. Peki, Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Daire seçeneklerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Ispartakule banliyosu ne zaman açılıyor Haberi

Ispartakule banliyosu ne zaman açılıyor


Halkalı - Bahçeşehir arasındaki tren yoluna kazma vuruldu... İstanbul Avcılar'daki Bahçeşehir (Ispartakule) yönüne gidecek raylı sistem için hat çalışması başladı.


Bahçeşehir yan yoldan seyreden Ispartakuleliler'i heyecanlandıran gelişme, sağda göl tarafında Halkalı'dan gelen tren yolunda sürüyor... Peki bu çalışma, metro hattı için mi yoksa banliyö mü? 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, Avrupa Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü'nün bu bölgede iki raylı sistem projesi var. Birincisi 2019'a kadar hizmete açılması planlanan metro, diğeri de 2019'dan sonra Marmaray'a da bağlanacak olan banliyö hattı...




"Ispartakule-Bahçeşehir Yol İstiyoruz" Facebook grubundan Özcan Özdemir, ray hattındaki çalışmayı böyle görüntüledi...



Ispartakule'ye gelen ilk raylar hangi hat için? 


İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü'nden edindiğimiz bilgilere göre Bahçeşehir-Ispartakule sakinlerini heyecanlandıran çalışma, Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir Metro Hattı için yapılıyor... Toplam...