27 / 04 / 2024

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.



FMV Işık Okulları, Işık'lı bir gelecek için erken kayıtta ücretleri donduruyor. Kayıt yenileyecek ve yeni kayıt yaptıracaklar için 8 Nisan 2016 tarihine kadar yapılan peşin ödemelerde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı okul ücretleri geçerli olacak. Eğitimde 130 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve Osmanlı döneminden bugüne ilk yabancı dil eğitiminden ilk karma eğitime kadar pek çok alanda ilkleri başlatan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okullan, Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy, Ispartakule Kampüsleri ve Tuzla Işık Anaokulu'nda eğitim veriyor. Anaokulundan liseye kadar 5 bin öğrenciye eğitim veren Işık Okulları'nın Erenköy Kampüsü'nde bir de fen lisesi bulunuyor. Vakıf bünyesinde yer alan FMV Işık Üniversitesi de 6000'e yakın öğrencisiyle Şile ve Maslak'taki kampüslerinde Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrencilere gelecek sunuyor. 


Kuruluşunun 130'uncu yıldönümünü kutlayan FMV Işık Okulları, "önce iyi insan yetiştirme" hedefiyle öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor. FMV Işık Okulları bu amaç doğrultusunda okul sayısını artırarak 2016-2017 eğitim- öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. 


Sözcü


Geri Dön