10 / 05 / 2024

Işık Okullarından yeni okul

Işık Okullarından yeni okul

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Merkez Bankası krediler için değişikliğe gitti! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Merkez Bankası'ndan yeni bir değişklik haberi geldi. Buna göre Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırılırken, yeni güncelleme ile birlikte artık döviz değil, toplam kredi borcu yüksek olan firmalar rapor sunabilecek.

Fahiş aidatlar için üç bakanlık masaya oturdu: Yeni düzenleme ile yüksek aidatlara büyük darbe vurulacak!

Türkiye'de kira fiyatları gibi yüksek aidatlarda vatandaşı zorluyor. Bu konuda üç bakanlık tarafından yürütülen yeni kanuni düzenleme ile fahiş fiyatların önüne geçilecek. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak. Bu paraları kaçırmayın...

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Vakıf Üniversiteleri YÖK tarafından uyarıldı! Fiyatlar için bakın ne uyarısı yaptı!

Son zamanlarda vakıf üniversitelerine yapılan fazla orandaki zamlar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oluyordu. Bu şikayetler şimdi, YÖK tarafından değerlendirdi ve fahiş zam yapan vakıf üniversiteleri uyardı.

Vakıfbank'ın 2023’ün ilk çeyreğinde elde ettiği kâr dudak uçuklattı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından VakıfBank 2023’ün ilk çeyreğinde 4 milyar 503 milyon TL net kat elde etti. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: "İlk üç ay için mali sonuçlarımız da bankamızın güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Anne babalar dikkat! Aile Bakanlığından çocuklu ailelere bir yeni destek ödemesi daha! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak yürütülen birçok kampanyadan, yüzbinlerce insan faydalanıyor. Bu kapsam bakanlık tarafından yeni bir yardım ödemesi daha duyuruldu.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

Işık Okullarından yeni okul Haberi

Işık Okullarından yeni okul

FMV Işık Okulları, Işık'lı bir gelecek için erken kayıtta ücretleri donduruyor. Kayıt yenileyecek ve yeni kayıt yaptıracaklar için 8 Nisan 2016 tarihine kadar yapılan peşin ödemelerde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı okul ücretleri geçerli olacak. Eğitimde 130 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve Osmanlı döneminden bugüne ilk yabancı dil eğitiminden ilk karma eğitime kadar pek çok alanda ilkleri başlatan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okullan, Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy, Ispartakule Kampüsleri ve Tuzla Işık Anaokulu'nda eğitim veriyor. Anaokulundan liseye kadar 5 bin öğrenciye eğitim veren Işık Okulları'nın Erenköy Kampüsü'nde bir de fen lisesi bulunuyor. Vakıf bünyesinde yer alan FMV Işık Üniversitesi de 6000'e yakın öğrencisiyle Şile ve Maslak'taki kampüslerinde Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrencilere gelecek sunuyor. 


Kuruluşunun 130'uncu yıldönümünü kutlayan FMV Işık...