05 / 05 / 2024

Ispartakule beton santralleri ne zaman kalkacak

Ispartakule beton santralleri ne zaman kalkacak

Ispartakule sakinlerini uzun süredir rahatsız eden beton santralleri bölgeyi terk etmeye başladı. Nuh Beton, Tahtakale Mahallesi'ni ayrılırken Miltaş Beton'un da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın açıklamasına göre bugünlerde terk etmesi bekleniyor

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Konkordato ilan edenlerin yüzde 75’i inşaat sektöründen!

Konkordato ilan eden 3 binden fazla şirketin yüzde 75'ini inşaat şirketleri, beton santralleri, yapı malzemeleri satanlar ve hırdavatçılar oluşturuyor.

Erzurum Hazır Beton Santralleri ve Malzeme Ocakları'nın ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Erzurum Tortum ve Uzundere İlçeleri'nde yer alan Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santralleri ile Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Ispartakule'deki beton santrali alanları temizleniyor!

Ispartakule'deki beton santalleri yavaş yavaş kaldırılıyor ve beton santrallerinin bulunduğu alanlar temizleniyor. Beton santrallerinin bulunduğu alanının park olmasını isteyen Ispartakuleliler yeni parklarına kavuşmak için gün sayıyor...

Ispartakuleliler Nuh Beton Santrali'nin yerine park istiyor!

Ispartakule'de kurulan Nuh Beton'a ait beton santrali Ispartakule sakinlerinin tepkisini çekmişti. Santral Ispartakulelilerin 2 yıllık mücadelesi sonucunda kaldırıldı, Ispartakuleliler temizlik çalışmalarının başladığı alanın park olmasını istiyor

Sinop’ta yapı denetim firmaları ve beton santralleri bilgilendirildi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sinop il ve ilçelerinde inşa edilen yapıların projeye uygunluğunu denetleyen yapı denetim firmalarına ve beton santrallerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Nuh Beton Ispartakule'yi terk etti, sıra Miltaş Beton'da!

Ispartakule sakinlerini uzun süredir rahatsız eden beton santralleri bölgeyi terk etmeye başladı. Nuh Beton, Tahtakale Mahallesi'ni ayrılırken Miltaş Beton'un da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın açıklamasına göre bugünlerde terk etmesi bekleniyor

Kahramanmaraş'ta Hasanali Barajı Projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

DSİ 20 'inci Bölge Müdürlüğü tarafından, Hasanali Barajı ve Söğütlü Barajı hazır beton santralleri projesi yapımı için 18 Aralık 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.

Ispartakule sakinleri soruyor: Beton santralleri ne zaman gidecek?

Avcılar Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bölgesi'nde kurulan, Miltaş ve Nuh Beton'a ait beton santralleri, Ispartakule sakinlerinin tepkisini çekiyor. Ispartakuleliler, beton santrallerinin kaldırılması için Avcılar Belediyesi ile temasa geçti...

Ispartakule Bizim Evler Köprüsü'nün orta yerindeki beton parçalandı!

Bu köşenin müdavimleri bilir. Ispartakule Bizim Evler Köprüsü'nün kaldırıldığını, çevre sakinlerinin, otoyoldan karşıdan karşıya geçtiğini yazmıştım geçenlerde. Üstgeçidin orta yerindeki beton parçalandı, inşaat demirleri ortaya çıktı.

Çamlıca Camii'nin beton zemini oluşturuldu!

Bir ay önce temeli atılan Çamlıca Camii yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Caminin beton zemini oluştu. Çalışmalar son sürat devam ediyor. Caminin 3 yılda tamamlanması bekleniyor .

Aslan Çimento Aslan Beton, Birtaş İnşaat ve Marmara Madencilik'i aldı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Aslan Çimento A.Ş., Aslan Beton, Birtaş Birlik İnşaat ve Marmara Madencilik'i devraldı...

Ispartakule beton santralleri ne zaman kalkacak Haberi

Ispartakule beton santralleri ne zaman kalkacak


Ispartakule, yaşamın başladığı Banu Evleri ve Apricot Evleri gibi konut projelerine yakınlığıyla dikkat çeken ve uzunca bir süredir Ispartakuleliler'in şikayetçi olduğu beton santralleri nihayet bölgeyi terk ediyor. 


Nuh Beton, Ispartakule Bulvarı üzerinde Eylül 2011'den bu yana çalışan Nuh Beton santrali makina parkını kaldırdı ve kalan hafriyatını temizlemeye başladı. 


Nuh Beton gitti, Miltaş ne zaman gidecek?



Nuh Beton'un terk ettiği arazinin yeşil alan ve park yapılması için sürekli Avcılar Belediyesi ile temasta olan ve yakında Ispartakule Derneği (ISDER) adıyla dernekleşecek olan Ispartakule Bahçeşehir Yol İstiyoruz Facebook grubu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'den Miltaş Beton'un da gideceği müjdesini aldılar.



20 Aralık 2014'te  Grubun Twitter hesabı @spartakuleli üzerinden Miltaş Beton'un bölgeyi ne zaman terk edeceğini soran Ispartakuleliler, Avcılar Belediye Başkanı Benli'den...