19 / 05 / 2024

Ispartakule Evleri altyapı sözleşmesi imzalandı

Ispartakule Evleri altyapı sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 1.Kısım Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için sözleşme imzalandığını açıkladı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ve 2.Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için yüklenici firmalara yer teslimi yapıldı...

Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım konutları için sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşinin sözleşmesinin detaylarını yayınladı.

Ispartakule Evleri 1.Etap 2.Kısım altyapı sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ispartakule Evleri 1.Etap 2. Kısım Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için sözleşme imzalandığını açıkladı.

Ispartakule Evleri altyapı sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 1.Kısım Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için sözleşme imzalandığını açıkladı.

Emlak Konut GYO’nun Ispartakule Evleri ihalesini Balpa İnşaat aldı!

Emlak Konut GYO'nun Bahçeşehir’de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesini Balpa inşaat kazandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Bahçeşehir'de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri ihalesi yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1.kısım konut, ticaret ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işi ihalesinin Ön Yeterlilik 1.oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirildi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 29 firma talipli oldu!

Emlak Konut GYO'nun, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1.kısım konut, ticaret ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işi ön yeterlilik ihalesine 29 firma talipli oldu...

Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ihalesi ne zaman yapılacak?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ispartakule Evleri 1.etap 1.kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaat işleri ihale tarihini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Ispartakule Evleri altyapı sözleşmesi imzalandı Haberi

Ispartakule Evleri altyapı sözleşmesi imzalandı

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimiz anahtar teslimi projelerinden "İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'' nin sözleşmesi, Yüklenici ''Yörük Yapı Mad. Müh. Nak. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. ~ Ermit Müh. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş ortaklığı ile 18.09.2015 tarihinde...