05 / 05 / 2024

Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim

Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim

Teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği Emlak Konut Ispartakule'de başvurular devam ediyor. Projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte Emlak Konut Ispartakule fiyat listesi 2015...

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekimi!

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Dairelerin büyüklükleri 87,22 metrekareden başlangıç gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilecek.

Emlak Konut Ispartakule Konutları fiyat listesi!

Emlak Konut Ispartakule Konutları fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplamda 1.500 adet konutun kurayla satılacağı projede taksitler teslimden sonra ödenmeye başlıyor.

Avcılar Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık!

Daire satışlarının kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Avcılar Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları!

Satışların kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Avcılar Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim!

Emlak Konut GYO ve TOKİ imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Ispartakule Evleri toplam 1.849 adet konuttan meydana geliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 579 15 15.

Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da hayata geçiriliyor. Proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Ispartakule Evleri satılık!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli alt gelir gruba 1.000 TL olarak belirlendi. TOKİ Ispartakule Evleri satılık tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Ispartakule Evleri satılık!

Başvuru bedelinin alt gruba 1.000 TL olarak belirlendiği proje toplam 1.849 adet daireden meydana geliyor. Ispartakule Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Avcılar Ispartakule Evleri satılık!

Başvuru bedelinin 1.000 TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa sunuldu. Avcılar Ispartakule Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Ispartakule Banu Evleri satılık!

Ispartakule Banu Evleri satılık daire fiyatları 275 bin liradan başlayarak değişiyor. Ispartakule Banu Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ya da banka kredili ödemeler yapılıyor...

Quasar Evleri satılık!

Quasar Evleri satılık dairlerin alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin 600 dolardan başlıyor

Şenka İnşaat Selin Evleri satış ofisi!

Şenka İnşaat Selin Evleri satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ile konumlandırıldı. 7 blok olarak planlanan projede daireler sahiplerine hemen teslim ediliyor...

Hak Yapı Essen Park Evleri satılık!

Hak Yapı Essen Park Evleri satılık konut fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. 2014 yılında teslimleri yapılacak olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor ve peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Bağ Evleri satılık daire!

Bağ Evleri satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Güneşli Bağcılar'da Yazıcıoğlu İnşaat tarafından 5 blok olarak hayata geçirilen proje banka kredisi kullanımına uygun...

Toya Yapı Toya Vista Evleri satış ofisi!

Toya Yapı Toya Vista Evleri satış ofisi telefon numarası ve adresi şöyle: Merkez Mah. Burnaz Cad. No: 21 Avcılar / İSTANBUL - 0212 590 90 06

Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim Haberi

Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim

Emlak Konut GYO tarafından alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da inşa edilecek.


Daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı Ispartakule Evleri Avcılar'da başvuru bedeli olarak alt gelir grubu için bin TL, orta gelir grubu için 5 bin TL ödeniyor.


Avcılar Ispartakule Konutları teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlendi. Ödeme planı kapsamında 240 ay taksit uygulanan projede 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Ispartakule Evleri'nde dairelerin alanları 87,22 metrekareden başlıyor, 221,14 metrekareye kadar ulaşıyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da yapılacak olan projede başvurular 3 Temmuz'a kadar kabul edilecek. 


Ispartakule Evleri'nde başvurular Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin herhangi bir şubesi aracılığıyla yapılabiliyor. Proje1.849 adet daire ve 33 adet ticari...