28 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri teslimleri

Ispartakule Evleri teslimleri

Başvuru bedelinin orta gelir grubu için 5 bin TL olarak belirlenen projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 3 günde bin başvuru!

Emlak Konut tarafından satışa sunulan lspartakule evleri için 3 günde binden fazla kişi başvuru yaptı. Talebin seçim sonrasında artarak sürmesi bekleniyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire!

Emlak Konut GYO, ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefliyor. 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan projede ödeme teslimden sonra başlayacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 20 yıl vadeyle konut!

Emlak Konut GYO, alt ve orta gelir grubuna Avcılar'da özel bir proje hazırlıyor. İhtiyaç sahipleri Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi'yle 20 yıl vadeyle ev sahibi olacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatlık kampanya!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamak üzere yatırımlarını aralıksız sürdüren Emlak Konut GYO, ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’yle dar ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Konya Zermeram Evleri teslimleri!

Konya Zermeram Evleri teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. İlk etabı 353 adet konuttan oluşan proje Konya ilinin Meram ilçesine bağlı Kozağaç Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

244 bahçeli evden meydana gelen Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde fiyatlar 788 bin 810 TL'den başlıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

Göztepe Yonca Evleri teslimleri!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Göztepe 'de inşa edilen Yonca Evleri projesi 9 kat şeklinde yükseliyor. Göztepe Yonca Evleri teslimleri Ocak 2017' de yapılması planlanıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 250 bin metrekare alanda inşa edilen proje daire tipleri 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Peki Pelican Hill Ihlamur Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4-6 blok şeklinde yükseliyor. Peki Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Yıldırım Sanabel Evleri teslimleri!

Toplam 48 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 130 metrekareden başlıyor. Proje Bursa İl'inde inşa ediliyor. Yıldırım Sanabel Evleri teslimleri Temmuz 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul 'un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri dün itibariyle başladı.

360 Kurtköy Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 536 daire, 2 anaokulu ve 2 villadan meydana gelen proje Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyor. Peki 360 Kurtköy Evleri teslimleri ne zaman?

Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Lansmana özel olarak indirim sağlanan proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Ispartakule Evleri teslimleri Haberi

Ispartakule Evleri teslimleri

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Projede başvuruların son tarihi olarak 3 Temmuz günü belirlendi.


Başvuru ücreti Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş.nin herhangi bir şubesine yatırılması gerekilen projede başvurular için www.emlakkonut.com.tr web sitesi üzerinden başvuru formu doldurulması gerekiyor.


20 adet 1+1, 694 adet 2+1, 1.025 adet 3+1, 110 adet 4+1 daire bulunan Emlak Konut Ispartakule Evleri projesi toplam 1.849 adet daire ve 33 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede başvuru bedeli alt gelir gruba 1.000 TL iken orta gelir grubu için ise 5 bin TL olarak belirlendi.


İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçirilmeyi planlanan projede dairelerin...