05 / 05 / 2024

ıspartakule metro durakları

ıspartakule metro durakları

Mahmutbey - Ispartakule - Bahçeşehir Metrosu'nun metrosunun tünel çalışmaları Mart'ta başlamıştı. Duraklar için fizibilite çalışmasının yapıldığı Mahmutbey - Ispartakule - Bahçeşehir Metrosu toplam 12,5 kilometre mesafeyi 19 dakikaya kadar indirecek...

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Metro projeleri konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda açılacak olan yeni metro hatlarının geçtiği bölgeler yatırımcıların listesinde bas sıralarda yer alıyor. Metro durakları üzerinde bulunan bölgelerin fiyatları rekor artısını sürdürüyor.

Grando Bayraklı'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Grando Bayraklı İzmir'de lansmana özel daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor. Proje metro duraklarına yürüme mesafesinde yükseliyor..

Uzunal Tau Yapı'nın Kadıköy'deki projelerine metro etkisi!

Uzunal Tau Yapı'nın Kadıköy'de yapacağı projelerine metro etkisi geldi. Anadolu Yakası'nda yapımı planlanan yeni metro hattının durakları Uzunal Tau Yapı'nın yapımına başlayacağı iki yeni projesinin önünden geçiyor.

Ankara Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda,tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda, tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı durakları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projesi, 17,31 kilometre uzunluğunda olacak. Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projesi, 15 istasyon ve 1 depo alanından oluşuyor.

Halkalı-Kirazlı Metro durakları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Halkalı - Kirazlı Metro durakları belli oldu. 9,7 kilometre uzunlukta planlanan Halkalı - Kirazlı Metro Hattı projesi 9 istasyondan oluşuyor...

Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı durakları!

13,95 kilometre uzunluğunda planlanan Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 1.7 milyar TL'ye mal olacak. Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi 10 istasyona sahip olacak...

ıspartakule metro durakları Haberi

ıspartakule metro durakları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın  Avcılar Ispartakule-Bahçeşehir Bağlantı Yolu ile Avcılar Tahtakale Köprüsü ve Yol ile Kavşak Düzenlemesi'nin temel atma töreninde müjdesini verdiği Mahmutbey-Bahçeşehir metrosunun tünel çalışmaları Mart ayında Şahintepe'de başlamıştı.


Duraklar için fizibilite çalışmasının yapıldığı Mahmutbey - Ispartakule - Bahçeşehir Metrosu toplam 12,5 kilometre mesafeyi 19 dakikaya kadar indirecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin planlarına göre Mahmutbey - Ispartakule - Bahçeşehir Metrosu'nun 2019 yılı içinde hizmete açılması planlanıyor. 


Mahmutbey - Ispartakule - Bahçeşehir Metro durakları:


-Mahmutbey

-Mimar Sinan 

-Mehmet Akif 

-Halkalı/Atakent 

-Halkalı Toplu Konut 

-Tema

-Hastane

-Altınşehir

-Resneli

-Ispartakule 

-Bahçeşehir


Metronun Mecidiyeköy - Mahmutbey kısmı 8 Ekim 2013 tarihinde ihale edilmiş ve en düşük teklifi 849 milyon 440 bin lira ile Gülermak Ağır Sanayi İnşaat, Kolin İnşaat ve Kalyon İnşaat’ın oluşturduğu konsorsiyum vermişti. Henüz ihaleye çıkmayan Mahmutbey-Bahçeşehir metrosundaki çalışmalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülüyor. 



Ceren...