27 / 04 / 2024

Ispartakule projeler

Ispartakule projeler

İstanbul'un yeni yerleşim alanlarından Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı, 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6 projesi için kampanya başlattı. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Ispartakule Bizim Evler 6'da kampanya!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı. Kampanyada peşinat yüzde 5 olarak belirlendi.

Emlak Konut 15 bin TL peşinatla ev satacak!

Emlak Konut GYO, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapma hedefi doğrultusunda 15 bin lira peşinat ve 240 ay vadeyle konut satacak. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Ispartakule Bizim Evler 7'ye yoğun ilgi!

İhlas Yapı'nın Ispartakule'deki yeni projesi Bizim Evler 7'ye yoğun talep geldi. Satışa çıktığı gün yüzde ellisinin satıldığı belirtilirken, Ispartakule'yi de gayrimenkul yatırımında ön plana çıkardı.

Metro projesi Ispartakule'yi zirveye taşıyor!

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bizim Evler 6'ya komşu olacak metro çalışması başlamadan konut fiyatlarını etkiledi.

Ispartakule alım satım yapılabilen projeler!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı. İşte satışların bir süre durduğu Ispartakule'de alım satıp yapılabilen projeler...

Bizim Evler 7'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ispartakule’deki Bizim Evler 7’de talep patlaması yaşandı. Satışa çıktığı gün yüzde ellisi satılan projeye yatırımcılardan ilgi devam ederken, bölgedeki Bizim Evler markalı projeler de Ispartakule’yi gayrimenkul yatırımında zirveye taşıyor.

Prestijli projeler yalıtım ihtiyacı için Wooler'i tercih ediyor!

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazandı.

Mustafa Aydın Dodurga'daki projeler için bakanlıklardan destek istedi!

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dr. Cahit Bağcı'yı TBMM'deki makamında ziyaret ederek 2015 yılında planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aydın, bazı Bakanlıklara sunulan projeler konusunda de destek istedi.

Trafik sorununu önlemek için hangi projeler hayata geçiriliyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik sorununun en önemli problemlerden biri olduğunu ve bu alanda önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi. İşte hayata geçirilen projeler...

Mega projeler İstanbul'u nasıl etkileyecek?

Hazırlanan ' mega projeler ' dünyanın en büyük ve en güzel kentlerinden biri olan İstanbul 'un sonunu getireceği iddia edildi.

Mega projeler iklimi bozacak mı?

3. köprü, 3. havalimanı ve Kanal İstanbul gibi mega projeler iklimi bile değiştirecek. İstanbul’da sıcaklık 2050’de 3 derece artacak Istrancalar’ın suyu azalacak...

Mehmet Çerçi: Ticaret ve Sanayi Odası ile önemli projeler yapacağız!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erini, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Başkan Çerçi, "Ticaret ve Sanayi Odası ile önemli projeler yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

İnegöl Oylat'ı uçuracak projeler!

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Ömer Şen'i ziyaret eden MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyeleri, Oylat başta olmak üzere takipçisi oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.

İç mimari projeler üreten Iglo Architects New Age Clinic'i tasarladı!

Mimari ve iç mimari projeler üreten Iglo Architects’in tasarladığı New Age Clinic, farklı renklerin akışkan formlarla bir arada kullanılmasıyla, standart klinik algısını çağdaş bir noktaya taşıyor.

Eyüp'te yapılacak projeler masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün kanaat önderleri ile biraraya geldi. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın da katıldığı toplantıda, Eyüp’ün sorunları, yapılacak çalışmalar ve planlanan projeler konuşuldu.

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 44 milyar dolarlık projeler üstlendi!

Türkiye ve Türkmenistan arasındaki ilişkiler, ortak tarih, dil ve kültür üzerine kuruludur. Türkmenistan'ın bağımsızlığım dünyada ilk Türkiye tanıdı. Bakan Zeybekci: "Müteahhitlerimizin tamamladığı projeler 44 milyar dolara ulaştı" dedi..

İşte Ispartakule'de hayata geçirilecek projeler!

Ispartakule bölgesinde önümüzdeki 5 yıl içinde yatırımcısının yüzünü güldürecek projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor. En önemli sorun ise ulaşım problemi. İşte Ispartakule'de hayata geçirilecek projeler!

Ispartakule projeler Haberi

Ispartakule projeler

İstanbul'un yeni yerleşim alanlarından Başakşehir Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı, 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6 projesi için kampanya başlattı.


Avantajlı satın alma modelinde peşinat yüzde 5 olarak belirlenirken, daire bedelinin yüzde 75'i için 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. 


Yatırımcılara yüzde 20'lik peşinatı da daire tesliminde ödeme imkanı sunuluyor. 


Buna ek olarak yüzde 5 fiyat avantajı sunuluyor. 


Fiyatlar 439 bin TL'den başlıyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tiplerinin yer aldığı proje, 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşuyor. 


120 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Ispartakule Bizim Evler 6'nın ortak yaşam alanları; Türk Hamamı, seyir terasları, basketbol, fitness salonları,  açık hava sineması, buhar odaları, şelaleler, koşu ve bisiklet parkurları, sauna, göletler, kapalı yüzme havuzu, futbol ve voleybol sahalarından...