02 / 05 / 2024

İnegöl Oylat'ı uçuracak projeler!

İnegöl Oylat'ı uçuracak projeler!

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Ömer Şen'i ziyaret eden MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyeleri, Oylat başta olmak üzere takipçisi oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.




Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Ömer Şen'i ziyaret eden MÜSİAD İnegöl Şııbe Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyeleri, Oylat başta olmak üzere takipçisi oldukları  projeler hakkında bilgiler verdi. 


Malkaç; "Çalışma takvimimizde Oylat ve Alaçam Bölge- l si'nin Sağlık Turizm Merkezi Sağlık Turizm Serbest bölgesi ilan edilerek yatırımcılar açısından yatırımı cazip hale getirilmesi-teşvik edilmesi, 


OYLATTA ÇOK ÖZEL ZİYARET PROJELER 


Orman Bakanlığı'na ait Oylat Kaplıcalanndaki Grenn Otelleri'nin bulunduğu alanda Uludağ Üniversitesi'ne ya da Sağlık Bakanlığı'na bağh Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yapılması, aynca Oylat bölgesinde yer alan Alaçam bölgesininDavos gibi dünya turizmine açılması.


-Bölgede 5,yıldızlı otellerkayak merkezi ve spor tesisleri-futbol sahalan yapılması gerektiğini de düşünüyoruz" dedi 


HIZLI TREN İNEGÖL'DEN GEÇSİN 


İnegöl'de yaşanan konut sıkıntısının çözümü noktasında TOKİ'nin daha fazla devreye sokulması gerektiğini vurgulayan Malkaç; 


-Mobilya sektörünün 5. Derece destek kapsamınalınması noktasında çalışmalar yapılması, 


-Hızlı trenin İnegöl'den geçmesinin sağlanması, 


-İnegöl'de Mobilya Lisesi açılması ya da Endüstri Meslek Lisesi'nin Mobilya Lisesine dönüştürülmesi, 


HELİ-TAKSİ İNEGÖL'E GELSİN  


- Uludağ Universite'ne bağlı Endüstriyel Tasarım, İç Mimarlık, Makine ve Endüstri -Mühendislik Fakültelerinin açılması, -İnegöl Mobilya Sanayi Bölgesi'nde ve 2. OSB'de Sağlık Ocağı açılması, -Heli-taksi uygulamasına İnegöl'ün de dahil edilmesi, 


BURS RAY İNEGÖL'E GELSİN 


-Kestel'e kadar uzanan Bursa Ray'ın İnegöl'e getirilmesi, 


-Kestel ve Gürsu ilçelerinden İnegöl'e her gün belediye aracılığı ile ucuz otobüs hizmeti sağlanması işçi sorununa çözüm sağlanması amacıyla ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde küçük işletmeler için alan ayrılması için getirilen önerilerin desteklenmesi çalışma takvimimizde yer alankonular'' dedi. 


Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen ise MÜSİAD yönetimine başarılar diledi. Şen MÜSİAD'ın çalışma takviminde yer alanprojelerin İnegöl adına çok önemli projeler olduğuna vurgu yaptı. 



Genç Gazete


Geri Dön