27 / 04 / 2024

ıspartakule tedbir

ıspartakule tedbir

Ispartakule'deki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuş ve Ispartakule'deki bazı projelerde satışlar durmuştu. Tedbir kararına isyan eden Ispartakuleliler bu kararın kalkması için mahkemeye başvurdu...

Ispartakule'de 4 bin konuta tedbir kararı koyuldu!

Banker Kastelli'nin oğlu, işadamı Korkmaz Yiğit'in Avcılar Ispartakule'de üzerinde 4 bin konutun bulunduğu 100 binlerce dönüm arazisine, hileli yollardan satıldığı gerekçesiyle tedbir kararı koydurdu.

BİST'ten 4 hisseye tedbir kararı

Banka hisseleri üzerinden yaşanan spekülasyonun ardından hisselerde hareketlilik devam ediyor. Borsa İstanbul, yapılan incelemelerin ardından 4 hisseye Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında tedbir uygulanacağını açıkladı. 

Hisseye tedbir kararı ne demek? Tedbir kararı nasıl kaldırılır?

Kızılbük GYO hisselerine gelen tedbir kararından sonra vatandaşlar, hisseye tedbir kararı ne demek? şeklinde araştırmalara başladı. İşte merak edilen o detaylar!

Kızılbük GYO hisselerine tedbir kararı!

Kızılbük GYO hisselerine Borsa İstanbul, yürütülen incelemelerinden sonra önleyici tedbir kararı uygulandı.

Güneş kreminin etiket fiyatı 400 lirayı buldu! Marketler çalınmasın diye tedbir aldı

Yazın tatilcilerin güneşlenirken güneşten korunmak için çokça kullandığı güneş kremi bu sene cüzdanları yakacak. Geçen sene 80 ile 150 lira arasında satılan ürünlerin fiyatı bu sene 400 lirayı buldu. Marketler ürünlerin çalınmasını engellemek için tedbir aldı.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi 2022!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen Modern Yaka projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Modern Yaka projesine dair tüm bilgileri ve fiyat listesinin detaylarına haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

İnşaat sektöründen fiyat artışları için ek tedbir talebi!

İnşaat demirinde son bir senede yüzde 116’ya ulaşan fiyat artışları kaydedildi. Sektördeki fiyat artışları sebebiyle, sektör temsilcileri her geçen gün bir açıklamada bulunuyor. Sektör temsilcileri, inşaat sektöründeki artışlar için ek tedbir istiyor.

ASO Başkanı Özdebir: Döviz borçluluğuna tedbir alınmalı!

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, mevcut ortamda reel sektörün uzun vadeli planlama yapmakta zorlandığını söyledi. Açık pozisyonun firmaların borç/özkaynak dengesini bozduğunu belirten Özdebir, "Kur rejiminden vazgeçmeden reel sektörün yabancı para borçluluğuna tedbir alınmalı" diye konuştu.

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Aile taşınmazlarına tedbir konulabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Annem vefat etti, onun maaşı babama kaldı. Babam ise varlıklı, gayrimenkulleri var ancak ben muhtaç olduğum halde bana bakmıyor. Ben babamdan nafaka alabilir miyim, mallarına tedbir koyabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Raci Şaşmaz’ın mal varlığına tedbir konulması talep edildi!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında olduğu 13 kişi yargılanıyor. Mağdurlar davada Şaşmaz’ın malvarlığına tedbir konmasını talep etti...

Sent Antuan Kilisesi'nin satışının durdurulmasına yönelik tedbir kararı devam edecek!

Sent Antuan Kilisesi'nin mülkiyet haklarına sahip olduklarını iddia eden İtalya Kraliyet Ailesi mensuplarının varisleri adına, kilise ve kilisedeki taşınmazların satılması için kilise yetkililerince alınan ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına yönelik talep reddedildi...

Sent Antuan Kilisesi'nin satışı için tedbir kararının kaldırılması isteniyor!

Sent Antuan Kilisesi'nin mülkiyet haklarına sahip olduklarını söyleyen İtalya kraliyet ailesi mensuplarının varisleri adına, kilise ve kilisedeki taşınmazların satılması amacıyla kilise yetkilileri tarafından alınan ihtiyati tedbir kararının kaldırılması isteniyor.

ıspartakule tedbir Haberi

ıspartakule tedbir


2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden’in  iş adamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı nedeniyle Ispartakule'deki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuş ve Ispartakule'deki bazı projelerde satışlar durmuştu. Tedbir kararına isyan eden Ispartakuleliler bu kararın kalkması için mahkemeye başvurdu. Zor durumda kaldıklarını ve bu kararın kalkması için mahkemeye başvurduklarını belirten Ispartakule sakinleri karara itiraz için dilekçe verdi. 


Hasanoğlu İnşaat da mahkemeye başvurmuştu

İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin tedbir koyduğu parseller üzerinde Banu Evleri de bulunuyordu. Banu Evleri’ni inşa eden Hasanoğlu İnşaat, mahkemeye tedbirin kaldırılması için başvurdu.


Ispartakule'de tedbir kararından etkilenen projeler:

-Yeni Hayat Evleri

-Nissa O2 Residence

-İnnovia Ispartakule

-Banu Evleri 1 ve 2

-Garanti Koza Evleri 1 ve 2

-Apricot Garden


Ispartakule'de alım satım yapılabilen projeler:

-My Town Ispartakule

-1stanbul

-Unikonut Ispartakule

-Stüdyo24

-Olimpos, Patara ve Efes,

-Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2,...