20 / 05 / 2024

ıspartakule ticaret alanları

ıspartakule ticaret alanları

Gün geçtikçe markalı konut projelerinin arttığı Ispartakule'de firmalar projelerinde ihtiyaç gereği ticaret merkezleri ve AVM'ler inşa ediyor. Ispartakule'de yer alan ticaret merkezleri ve AVM'ler hangileri? Bu yıl hangi firmalar yeni projelere başlıyor?

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Fatih 3. Derece Ticaret Alanları imar planı tadilatı askıda!

Fatih İlçesi 3. Derece Ticaret Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Trabzon Ortahisar'daki ticari alanlar ihaleyle satıldı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi’nin ikinci etabındaki ticaret alanları düzenlenen ihaleyle satıldı. 61 dükkan ile 16 ofisin ihalesi açık artıma usulüyle gerçekleşti.

Trabzon Ortahisar'daki ticari alanlar 19 Temmuz'da satılıyor!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan 61 dükkan ve 16 ofisin bulunduğu ticaret alanları 19 Temmuz'da satışa çıkacak. 

Bahçeşehir Hayat Konutları fiyat listesi!

Bahçeşehir Hayat Konutları İstanbul Bahçeşehir'de Atmaca Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede konutlarla beraber ticaret alanlarına da yer veriliyor...

Dekon Senkron 2017 güncel fiyatları!

Dekon Senkron 2017 güncel fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Konut ve ticaret alanları bulunan Dekon Senkron Evleri'nde teslimler 2019 yılında yapılacak...

KİPTAŞ Veliefendi Locamahal ev fiyatları!

KİPTAŞ Veliefendi Locamahal ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Locamahal Veliefendi projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri!

Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Hoşdere'de konut ve ticaret alanları olarak hayata geçirildi. Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri ne zaman?

Gül İnşaat Avenue İstanbul Evleri teslimler!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirildi. Projede konut ve ticaret alanlarıyla beraber AVM alanına da yer veriliyor...

Locamahal Kiptaş Zeytinburnu daire fiyatları!

Locamahal Kiptaş Zeytinburnu daire fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. KİPTAŞ Locamahal projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

İş GYO Tuzla projesi 2018'de başlıyor!

İş GYO Tuzla projesi 2018'de başlıyor. İş GYO Tuzla projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

İdealist GYO Şile projesinde inşaat başlıyor!

Konutların, ticaret alanlarının ve turizm alanının yer alacağı İdealist GYO Şile projesinde inşaat başlıyor. Proje için Emlak Konut tarafından İdealist GYO'ya yer teslimi yapıldı.

Strada Akzirve güncel fiyat listesi 2017!

Strada Akzirve güncel fiyat listesi 334 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

ıspartakule ticaret alanları Haberi

ıspartakule ticaret alanları


Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markasıyla bölgede 3 proje hayata geçirdi. Avrupa Konutları 1 ve 2 arasında 6 tane yatay cadde tipi dükkanda emlak, kuaför, kuru temizleme, market, restoran, eczane yer alıyor.


Avrupa Konutları 3


Artaş İnşaat, Avrupa Konutları 3 projesinin yanında yer alan arsada ticaret merkezi yapacaktı. Ancak ticari blok iptal edilip, FMV Işık Okulları ile anlaşma yapıldı. 20 bin metrekarelik alana sahip olan FMV Işık Okulları Ispartakule kampüsü için 29 Ocak 2013 tarihinde imzalar atıldı.


FMV Işık Okulları Ispartakule Kampüsü


Ağaoğlu Ispartakule My Town projesinde 2 katlı bir çarşı yaptı. 10 civarında dükkanın yer aldığı Ağaoğlu My Town Ispartakule projesinde My Club açılacağı söyleniyordu ancak henüz açılmadı.


Tuna GYO Ispartakule'ye 800 rezidans ve AVM yapacak!

Konut satışlarının tamamlandığı 1.118 konutluk 1stanbul...