09 / 05 / 2024

Ispartakule'nin ticaret merkezleri!

Ispartakule'nin ticaret merkezleri!

Gün geçtikçe markalı konut projelerinin arttığı Ispartakule'de firmalar projelerinde ihtiyaç gereği ticaret merkezleri ve AVM'ler inşa ediyor. Ispartakule'de yer alan ticaret merkezleri ve AVM'ler hangileri? Bu yıl hangi firmalar yeni projelere başlıyor?



Ispartakule nin ticaret merkezleri!


Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markasıyla bölgede 3 proje hayata geçirdi. Avrupa Konutları 1 ve 2 arasında 6 tane yatay cadde tipi dükkanda emlak, kuaför, kuru temizleme, market, restoran, eczane yer alıyor.


Avrupa Konutları 3

Ispartakule nin ticaret merkezleri!


Artaş İnşaat, Avrupa Konutları 3 projesinin yanında yer alan arsada ticaret merkezi yapacaktı. Ancak ticari blok iptal edilip, FMV Işık Okulları ile anlaşma yapıldı. 20 bin metrekarelik alana sahip olan FMV Işık Okulları Ispartakule kampüsü için 29 Ocak 2013 tarihinde imzalar atıldı.


FMV Işık Okulları Ispartakule Kampüsü

Ispartakule nin ticaret merkezleri!


Ağaoğlu Ispartakule My Town projesinde 2 katlı bir çarşı yaptı. 10 civarında dükkanın yer aldığı Ağaoğlu My Town Ispartakule projesinde My Club açılacağı söyleniyordu ancak henüz açılmadı.

 


Tuna GYO Ispartakule'ye 800 rezidans ve AVM yapacak!

Konut satışlarının tamamlandığı 1.118 konutluk 1stanbul projesi 22 tane dükkan yer alıyor. Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığıyla yükselen 1stanbul projesinin arka tarafında kalan 35 dönümlü ticari imarlı arsa yalnızca Tuna GYO'ya ait.



Tuna GYO 35 dönümlük arsada ne yapacak?


Tuna GYO, 1stanbul'un arkasındaki 35 dönümlük arsada 800 adet rezidans daire ve 80 ile 100 arasında ünitenin yer aldığı bir AVM inşa edecek. 4 blok olarak tasarlanan projede bloklar 20 katlı olacak. Projenin önünde AVM olacak. Projenin bu yaza doğru başlaması planlanıyor.

 

Planlanan projenin arsası

Ispartakule nin ticaret merkezleri!


İstanbul Üniversitesi, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Yeni Doğuş İnşaat işbirliğiyle inşa edilen Uni Konut projesinde cadde boyu 13 adet dükkan yer alıyor. Projede bu yaz konutlar teslim edildikten sonra, dükkanlar satışa sunulacak.


Unikonut Ispartakule projesi

Ispartakule nin ticaret merkezleri!


Yeşil İnşaat ve Metal Yapı Konut tarafından inşa edilen Innovia Ispartakule projesinde sokak konseptiyle 135 dükkan yer alıyor. İnnovia Ispartakule Çarşı projesinde ticari alanların satışları geçtiğimiz hafta başladı.


İnnovia Ispartakule

Ispartakule nin ticaret merkezleri!


Beyoğlu Grup Proje'nin inşa edeceği Sparta Tower projesi Leke Jeans'in 25 bin metrekarelik arazisi üzerinde yükseliyor. Ispartakule Sparta Tower projesinde 150 ile 200 arasında dükkan yapılması planlanıyor.  Proje görüntü itibariyle İnnovia Çarşı'ya benzetilince, değişikliğe gidildi. Projeye bu yıl içerisinde başlanacak.


Sparta Tower'ın ilk görseli

Ispartakule nin ticaret merkezleri!


Bizim Evler adıyla projeler geliştiren İhlas Holding, Ispartakule'de 6. projesine devam ediyor. Ispartakule'de Bizim Evler 7. projesini de hayata geçirecek olan İhlas Holding, şimdiye kadar en yoğun ticari üniteyi Bizim Evler 4'te yaptı.


İhlas'ın Bizim Evler 1'de E blok ticari olarak yapıldı. Yarısı site içerisinde, yarısı site dışında olan ticari yatay tek katlı bir bina olarak tasarlandı. Bir yatırımcı tarafından satın alınan Bizim Evler 1 E blok, şu an Şatto Restaurant ve First Lady Spor ve Yaşam Merkezi olarak işletiliyor.


Bizim Evler 2'de 2 katlı site dışarısında bir çarşı yapıldı. Bizim Evler 1 ve 2'nin ihtiyaçlarına yönelik yapılan çarşının alt katında emlak, market, eczane, üst katında kırtasiye, berber, terzi gibi 9 dükkan bulunuyor.Bizim Evler 3’te ticari olarak market bulunuyor.


Bölgeye en yoğun ticari ünite Bizim Evler 4’te yapıldı. Bizim Evler 4'te T1 ve T2 olmak üzere 2 ticari blok yer alıyor.  T1 blok ta 38 tane yatay cadde dükkanı mevcut. T2 blok ismi Ispartakule Ticaret Merkezi olan zemin + 5 katlı binada, zemin katta 9 tane yatay cadde dükkanı, 1. Katta 11 tane food court dükkanımız var ve üzerinde 4 katlı 36 adet ofis bloğu bulunuyor. 


Geçtiğimiz yılın sonuna doğru satışa sunulan Bizim Evler 6 projesinde 65 tane yatay cadde dükkanı bulunuyor. Projede yer alan dükkanların bu yıl içerisinde satışa sunulması planlanıyor.


İhlas Bizim Evler 6

Ispartakule nin ticaret merkezleri!


Geri Dön