20 / 05 / 2024

ıspartakule ticari projeler

ıspartakule ticari projeler

Gün geçtikçe markalı konut projelerinin arttığı Ispartakule'de firmalar projelerinde ihtiyaç gereği ticaret merkezleri ve AVM'ler inşa ediyor. Ispartakule'de yer alan ticaret merkezleri ve AVM'ler hangileri? Bu yıl hangi firmalar yeni projelere başlıyor?

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Güngören'de 1565 konut ve 55 ticari ünitenin temeli atıldı!

Güngören Belediyesini ziyaret edip, ilçe genelinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Güngören 1565 Konut ve 55 Ticari Ünite'nin İlk Etap Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut projelerindeki ticari alanlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyada "Şimdi al 2018'de öde" avantajı sunuluyor. Peki Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Balgat'ta ticari projeler hayata geçiriliyor!

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Balgat’ın gün geçtikçe gelişen bir yapısı olduğuna dikkat çekerek, konut profili ile yükselen Balgat'ın, şimdilerde hızla ticaretin kalbi olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

Ispartakule alım satım yapılabilen projeler!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı. İşte satışların bir süre durduğu Ispartakule'de alım satıp yapılabilen projeler...

İşte Ankara'nın gayrimenkulde prim yapan bölgeleri!

Başkent Ankara, iş ve gayrimenkul dünyası için de önemli bir merkez olma yolunda ilerliyor. Son dönemde art arda yapılan konut ve ticari projeler başkentte, gözde gayrimenkul bölgelerinin ortaya çıkmasına yol açtı.

Avcılar Ispartakule’de konut ve ticari alan satışları durduruldu!

Tapu Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Ispartakule'de bulunan konut ve ticari alanların satış ve ipotek işlemleri durduruldu.

Ispartakule'de konut ve ticari alan satışları durduruldu!

Avcılar'a bağlı Ispartakule ve Tahtakale mahallesinde ticari alan ve konut satışları durduruldu. Ispartakule'de konut ve ticari alan satışlarının 5 ay boyunca yapılamayacağını söyleyen yetkililer bu sürecin uzayabileceğini belirtti.

İşte Ispartakule'de hayata geçirilecek projeler!

Ispartakule bölgesinde önümüzdeki 5 yıl içinde yatırımcısının yüzünü güldürecek projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor. En önemli sorun ise ulaşım problemi. İşte Ispartakule'de hayata geçirilecek projeler!

İnnovia Ispartakule'nin ticari alanlarının yüzde 25'inin satışı tamamlandı!

Kısa süre sonra bölgede tamamlanacak 20 Bin konut ile İstanbul'un önemli yaşam alanlarından bir haline gelecek Ispartakule'de yükselen projenin ticari alanlarının yüzde 25'inin satışı tamamlandı

Innovia Ispartakule'de ticari alanların satışı sürüyor!

Kısa süre sonra bölgede tamamlanacak 20 Bin konut ile İstanbul'un önemli yaşam alanlarından bir haline gelecek Ispartakule'de yükselen projenin ticari alanlarının yüzde 25'inin satışı tamamlandı.

ıspartakule ticari projeler Haberi

ıspartakule ticari projeler


Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markasıyla bölgede 3 proje hayata geçirdi. Avrupa Konutları 1 ve 2 arasında 6 tane yatay cadde tipi dükkanda emlak, kuaför, kuru temizleme, market, restoran, eczane yer alıyor.


Avrupa Konutları 3


Artaş İnşaat, Avrupa Konutları 3 projesinin yanında yer alan arsada ticaret merkezi yapacaktı. Ancak ticari blok iptal edilip, FMV Işık Okulları ile anlaşma yapıldı. 20 bin metrekarelik alana sahip olan FMV Işık Okulları Ispartakule kampüsü için 29 Ocak 2013 tarihinde imzalar atıldı.


FMV Işık Okulları Ispartakule Kampüsü


Ağaoğlu Ispartakule My Town projesinde 2 katlı bir çarşı yaptı. 10 civarında dükkanın yer aldığı Ağaoğlu My Town Ispartakule projesinde My Club açılacağı söyleniyordu ancak henüz açılmadı.


Tuna GYO Ispartakule'ye 800 rezidans ve AVM yapacak!

Konut satışlarının tamamlandığı 1.118 konutluk 1stanbul...