20 / 05 / 2024

ıspartakulede kaç ticaret merkezi var

ıspartakulede kaç ticaret merkezi var

Gün geçtikçe markalı konut projelerinin arttığı Ispartakule'de firmalar projelerinde ihtiyaç gereği ticaret merkezleri ve AVM'ler inşa ediyor. Ispartakule'de yer alan ticaret merkezleri ve AVM'ler hangileri? Bu yıl hangi firmalar yeni projelere başlıyor?

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Arslangörür tarafından kuruldu.

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

ıspartakulede kaç ticaret merkezi var Haberi

ıspartakulede kaç ticaret merkezi var


Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markasıyla bölgede 3 proje hayata geçirdi. Avrupa Konutları 1 ve 2 arasında 6 tane yatay cadde tipi dükkanda emlak, kuaför, kuru temizleme, market, restoran, eczane yer alıyor.


Avrupa Konutları 3


Artaş İnşaat, Avrupa Konutları 3 projesinin yanında yer alan arsada ticaret merkezi yapacaktı. Ancak ticari blok iptal edilip, FMV Işık Okulları ile anlaşma yapıldı. 20 bin metrekarelik alana sahip olan FMV Işık Okulları Ispartakule kampüsü için 29 Ocak 2013 tarihinde imzalar atıldı.


FMV Işık Okulları Ispartakule Kampüsü


Ağaoğlu Ispartakule My Town projesinde 2 katlı bir çarşı yaptı. 10 civarında dükkanın yer aldığı Ağaoğlu My Town Ispartakule projesinde My Club açılacağı söyleniyordu ancak henüz açılmadı.


Tuna GYO Ispartakule'ye 800 rezidans ve AVM yapacak!

Konut satışlarının tamamlandığı 1.118 konutluk 1stanbul...