18 / 05 / 2024

Ispartakulede hastane var mı

Ispartakulede hastane var mı

Ispartakule'de poliklinik hastane bulunmadığı için zorluk yaşadıklarını ve Ispartakule Ticaret Merkezi'nin uzun süredir boş olduğunu dile getiren Ispartakule sakinleri bu iş merkezinin hastane olmasını istiyor.

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Esteworld beş yılda bir hastane dört klinik açacak!

Son yıllarda büyük ilgi çeken saç ekimi konusunda sektörün önemli oyuncularından biri olan Esteworld, İstanbul'da bir hastane ve iki klinikle hizmet veriyor. Şirketin bu alanda büyüme planları var. Beş yılda iki hastane ve altı kliniğe ulaşılması hedefleniyor.

Recep Akdağ: İstanbul'un hastane yatırımına ihtiyacı var!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''İstanbul'da çok ciddi sağlık yatırımları gerçekleştirmiş olmamıza rağmen hala İstanbul'un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var.'' dedi.

Adana Devlet Hastanesi'nde son durum!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Şu anda içinde bulunduğumuz komplekste 6 hastane var. İnşallah gelecek sene bu Cumhurbaşkanımızın adeta rüya projelerinden olan, bu hastanelerden birini de Adana'da vatandaşımızın hizmetine sokacağız.''dedi.

Acıbadem 3 ülkede hastane kuracak!

Bulgaristan’da 4 hastane ve 4 tıp merkezi alan Acıbadem Sağlık Grubu’nun Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Sırada Sırbistan ve Romanya var. Bir de Amsterdam’da bir hastane kuruyoruz. 5 yılda iki kat büyüyeceğiz” dedi.

Batıgöz, 2 yılda 10 yeni hastane açacak!

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Kayseri'deki hastane inşaatlarında son durum!

Kayseri, özel sektör yatırımlarının artmasıyla bulunduğu bölgenin sağlık üssü haline geldi. 13'ü kamuya, 17'si özel sektöre ait 30 hastane var kentte. Çevre illerden tedavi için yılda 3 milyon hasta geliyor.

Gözde Grubu Kuşadası'nda 100 yataklı hastane yapacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi.

Gözde Grubu Aydın'da hastane yapacak!

GÖZDE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi

Adı Tinerci Palas'a çıkan Avcılar'daki hastane binası mahkemelik oldu!

Valilik protokolü unutunca tinercilere mekan olan Avcılar'daki hastaneye belediye el koydu. Hastane sahibi Trafik Kazalarını Önleme Vakfı da 'süre var' deyip soluğu mahkemede aldı

Beyoğlu'nda Emek Sineması gibi ilgi bekleyen pek çok yapı var!

İstiklal Caddesi dönüşümün vitrini. Oysa aylardır gündemden inmeyen Emek Sineması gibi yenilenmesi gereken onlarca bina var bölgede

Sağlık Bakanlığı YTÜ arsasına hastane yapmak istiyor!

Sağlık Bakanlığı, tüm ilçelere hastane kuracak. Fakat Güngören'de arazi sıkıntısı var. İlçede, üzerinde bina olmayan tek yer, Genelkurmay tarafından 1980 darbesi sonrasında Yıldız Teknik Üniversitesi'ne bırakılan arsa

KSM Sağlık Konyaya 190 yatak kapasiteli hastane kuracak!

Konyada kurulacak 190 yataklı KSM Sağlık A.Ş. Özel Hastane ile 68 hekim kadrosu ve 386 çalışana istihdam sağlanacağı, yıllık 275 bin poliklinik hasta sayısı, 15 bin ameliyat kapasitesiyle bölgenin en güçlü sağlık merkezi olmayı hedeflediği bildirildi

Ispartakulede hastane var mı Haberi

Ispartakulede hastane var mı


Ispartakule'de beton santrallerinin bulunduğu alanın park olmasını isteyen ve bu isteklerini bağlı oldukları Avcılar Belediyesi'ne ileten Ispartakuleliler şimdi de poliklinik hastane istiyor.


Ispartakule Ticaret Merkezi'nin uzun süredir boş olduğunu dile getiren Ispartakule sakinleri bu iş merkezinin hastane olmasını istiyor. 

İşte yapılan o açıklama:

Ispartakule Ticaret Merkezi baya bir süredir boş sanırım semtimizde poliklinik hastane bulunmamakta, çocuğumuzu Medipol'e ve Acıbadem'e götürmek zorunda kalıyoruz. Bir fikir olarak bu iş merkezi hastane olabilir mi diye düşünüyorum, bu konuda neler yapılabilir?


www.avcilar.bel.tr internet sayfasına ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın resmi twitter adresine mesaj atan Ispartakule Derneği üyeleri Handan Toprak'ı ziyaret ettiklerinde de Özgecan Aslan Parkı'nı gündeme...