04 / 05 / 2024

Ispartakuleliler hastane istiyor!

Ispartakuleliler hastane istiyor!

Ispartakule'de poliklinik hastane bulunmadığı için zorluk yaşadıklarını ve Ispartakule Ticaret Merkezi'nin uzun süredir boş olduğunu dile getiren Ispartakule sakinleri bu iş merkezinin hastane olmasını istiyor.




Ispartakule'de beton santrallerinin bulunduğu alanın park olmasını isteyen ve bu isteklerini bağlı oldukları Avcılar Belediyesi'ne ileten Ispartakuleliler şimdi de poliklinik hastane istiyor.


Ispartakule Ticaret Merkezi'nin uzun süredir boş olduğunu dile getiren Ispartakule sakinleri bu iş merkezinin hastane olmasını istiyor. 

 

İşte yapılan o açıklama:

Ispartakule Ticaret Merkezi baya bir süredir boş sanırım semtimizde poliklinik hastane bulunmamakta, çocuğumuzu Medipol'e ve Acıbadem'e götürmek zorunda kalıyoruz. Bir fikir olarak bu iş merkezi hastane olabilir mi diye düşünüyorum, bu konuda neler yapılabilir?


www.avcilar.bel.tr internet sayfasına ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın resmi twitter adresine mesaj atan Ispartakule Derneği üyeleri Handan Toprak'ı ziyaret ettiklerinde de Özgecan Aslan Parkı'nı gündeme getirmişti. 




Geri Dön