27 / 04 / 2024

Ispartaya otogar geliyor

Ispartaya otogar geliyor

Belediye Başkanı Günaydın, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan Yeni Otogar için 55 adet parselin gerekli kamulaştırma bedelinin 10 milyon liralık kısmının İller Bankası'ndan karşılanması amacıyla Belediye Meclisi'ne başvurdu.

Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Daire Başkanlığı, Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu için çalışmalar başladı..

Adana'ya yeni otogar geliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında alınan kararla Seyhan'da yeni otogar inşa edilecek. Yeni otogar Eylül 2018'de açılacak.

Eski Mersin Otogarı'na bilim ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı 2015 yılının Mart ayında yıkmıştı. Belediye, eski otogarın arazisi üzerine Bilim ve Gençlik Merkezi inşa edeceğini ilan etti.

Manisa Köprübaşı'na yeni hizmet binası ve otogar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı ilçesine önemli hizmetler kazandıracağını söyledi.

Afyonkarahisar Dinar'a yeni otogar geliyor!

Bu yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan proje ve işleri açıklayan Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, bu kapsamda ilçeye yeni otogar yapımının gündemde olduğunu belirtti.

İstanbul'a 5 yeni cep otogarı geliyor!

İstanbul’a yapılacak 5 yeni cep otogarının yerleri belli oldu. Trafiği rahatlatacak yeni duraklar Sultangazi, Avcılar, Ümraniye, Tuzla ve Ataşehir'e yapılacak. İşte o projenin detayları....

Harem Otogarı iki yıla kadar taşınacak!

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

Ordu'ya yeni otogar geliyor!

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde TOKİ ve Memurkent Konutları'nın bulunduğu araziye yapılacak olan Altınordu Terminal Projesi trafiği rahatlatacak. Mayıs ayında ihaleye çıkacak olan terminal toplam 22 bin m2’lik alan üzerine inşa edilecek.

İstanbul'a 11 cep otogarı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenler Otogarı'nın sözleşmesini yenilemeyecek. Otogar yerine Alibeyköy, Ataşehir, Pendik, Kurtköy, Çamlıca, Avcılar, Silivri gibi belirli noktalara 11 tane cep otogarı yapılacak.

Manisa Soma'ya yeni otogar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da devam ettirdiği yeni oto terminalinde çalışmalar hızla ilerliyor.

İstanbul'a 6 yeni otogar geliyor!

Dünyanın en büyük otogarları arasında bulunan İstanbul Esenler Otogarı yıkılarak yeşil alan ve parka dönüştürülecek. İstanbul'a 3'ü Avrupa, 3'ü Anadolu yakasında olmak üzere 6 yeni cep otogarı yapılacak.

İstanbul'da 6 bölgeye yeni otogar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 bölgede yeni otogar için çalışmaların başladığını ve bu otogarların 2016-2017 gibi tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

İstanbul'a 6 yeni otogar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Kadir Topbaş, Şile'de Yeryüzü Doğal Ürünler Pazarı'nı ziyaret etti. İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirtti.

Ispartaya otogar geliyor Haberi

Ispartaya otogar geliyor


Belediye Başkanı Günaydın, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan Yeni Otogar için 55 adet parselin gerekli kamulaştırma bedelinin 10 milyon liralık kısmının İller Bankası'ndan karşılanması amacıyla Belediye Meclisi'ne başvurdu.  Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının ilk oturumu dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında yapıldı. Toplantı öncesinde MHP'li üyeler, 1 Kasım seçim sonuçları nedeniyle AK Partili üyeleri tebrik etti.  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür'e yapmayı planladığı Yeni Otogarın arsa kamulaştırması için Meclisten borçlanma yetkisi istiyor. Çünür Mahallesi uygulama imar planında otogar alanına ayrılan toplam 197282,14 metrekare 55 adet parselin istimlaki hususunda Ekim ayında Encümen kararı alınmıştı. Bu karara istinaden gereken kamulaştırma bedelinin 10 Milyon TL'lik kısmının İller Bankası'ndan borçlanma yapılması teklifi Belediye Meclisi'ne sunuldu. Dün yapılan oylamada bu madde Plan ve...