16 / 05 / 2024

israil malikane satışı

israil malikane satışı

İsrail'de barok ve rokoko mimarisinden ilham alınarak tasarlanan 4 odalı lüks malikane 250 milyon dolara satılıyor...

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn projesinde satışlar başladı. Projede 46 adet villa ile 1 malikane yer alıyor. Peki konut fiyatları ne kadar? 

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Antonio Banderas İngiltere'deki malikanesini satıyor!

İspanyol oyuncu Antonio Banderas İngiltere Surrey'de bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Banderas malikane için 2.9 milyon sterlin istiyor.

Tara Lipinski Los Angeles'tan malikane aldı!

Buzlar kraliçesi olarak bilinen Tara Lipisinki Los Angeles'tan malikane satın aldı. Lipisinki bu malikane için 8.4 milyon dolar ödedi. 

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

israil malikane satışı Haberi

israil malikane satışı

İsrail'de barok ve rokoko mimarisinden ilham alınarak tasarlanan 4 odalı lüks malikane 250 milyon dolardan satışa sunuldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; İsrail'in Kayserya şehrinde yer alan lüks malikane 258 milyon 318 bin dolara satışa sunuldu. 

6 bin 410 metrekare büyüklüğe sahip ve tüm alanı mermerle döşenmiş malikanede; sinema odası, spa, spor salonu, bilardo salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, mahzen, yemek odası, kiler ve asansör bulunuyor. 

Lüks malikanenin barok ve rokoko mimarisinden esinlenerek tasarlandığı belirtildi. 

SADECE 4 ODASI VAR 

Tasarımında barok ve rokoko mimarisi kullanılan malikanenin geniş iç alanına rağmen 4 yatak odası mevcut. 

Malikanenin satışına, başta ABD olmak üzere, Fransa, İsveç ve Rusya'dan alıcılar yoğun talep gösterdi. 

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev...