29 / 04 / 2024

israilde onay verilen 296 konut

israilde onay verilen 296 konut

İsrail Beit El'deki 296 yeni konutun inşasına onay verdi

İstanbul’daki 5 mahalle için mahkemeden şok karar! Resmen açıklandı!

İstanbul'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onay verilen 3 bin 275 hektarlık alanlı ve doğal sit koruması altındaki Beykoz’un beş mahallesine ilişkin imar planlarının yürütmesi mahkeme tarafından durduruldu. İşte ayrıntılar...

Kültürpark'ın imara açılmasına Kültürpark Platformu'ndan tepki!

Kültürpark Platformu, Büyükşehir tarafından ikinci defa onay verilen Kültürpark planlarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Konut hesabına yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onay verilen "2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" Resmi Gazete'de yayımlandı. Programda konut hesabının revize edilerek daha cazip hale getirilmesine de yer verildi.

Sinop'ta inşaat krizi! İmar planları iptal edildi!

Sinop Belediye Meclisi tarafından 2016 yılında onay verilen 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı, hukuka uygun olmadığı nedeniyle iptal edildi. Sinop'ta şimdi de devam eden inşaatlar hakkında suç duyurusu yapıldı.

Meclis'e 145 imar raporu geldi!

İBB darbe girişimi günleri olağan çalışmasını sürdürdü, onay verilen projelere rant eleştirisi var. Meclise toplam 216 rapor geldi. Bu raporların 145’i imar komisyonundandı.

Muratpaşa Belediyesi'nde Halk Plajı çalışmaları sürüyor!

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada, falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi.

AVM'ler ÇED'den muaf olacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yaptığı yazılı açıklamada, ÇED onayı verilen faaliyetler ve yapılan denetimler hakkında değerlendirmelerde bulundu..

2014 yılında 43 bin çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ÇED onayı verilen faaliyetler ve yapılan denetimler hakkında açıklamalar yaptı. Bakan Güllüce: “2014 yılında 43 bin çevre denetimi gerçekleştirildi. Yaklaşık 93 milyon TL idari para cezası kesildi” dedi.

Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesine bakanlıktan onay!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı AVM ve Otel projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi. "ÇED Olumlu" raporu verilen proje 48 bin 958 metrekare alanda yükselecek.

Manisa Anemon Arkeoloji Müzesi'nin yapımına 2 ay içinde başlanacak!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Karayel, Kültür Bakanlığı tarafından onayı verilen Manisa Anemon Arkeoloji ve Etnografya Müzesi projesinin 2 ay içinde yapımına başlanabileceğini belirtti.

Çatalağzı Santrali'nin özelleştirilmesine onay verildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) Çatalağzı Termik Santrali 'nin ve santral tarafından kullanılan taşınmazların varlık satışı yöntemiyle özelleştirilmesini onay verdi. Verilen mahkeme kararı, resmi gazetede yayınlandı.

Çatalağzı Termik Santrali'nin özelleştirilmesine onay verildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) Çatalağzı Termik Santrali'nin ve santral tarafından kullanılan taşınmazların varlık satışı yöntemiyle özelleştirilmesini onay verdi. Verilen mahkeme kararı, resmi gazetede yayınlandı.

İş GYO borçlanma aracı SPK onayını değerlendirdi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 200 milyon lira borçlanma aracı SPK onayını değerlendirdi.

israilde onay verilen 296 konut Haberi

israilde onay verilen 296 konut

İsrail Batı Şeria'da Ramallah yakınlarında bulunan Beit El'de 296 yeni konutun inşasına onay verdi. Onay verilen 29konuta ne zaman başlanacağı henüz belli...