03 / 05 / 2024

ISS Temizlik Hizmetleri ürünleri

ISS Temizlik Hizmetleri ürünleri

Dünya’nın lider Entegre Tesis Yönetim şirketi ISS, bünyesindeki beş grup şirketi ile verdiği hizmetlerde ve geliştirdiği uygulamalarla fark yaratıyor. Firma, 25.000’den fazla çalışanı ile tüm Türkiye’de hizmet veriyor.

İlkon Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İlkon Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Kara tarafından kuruldu.

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Arduç tarafından kuruldu.

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Güven tarafından kuruldu.

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

SPK iki şirketin daha halka arzına onay verdi

Sermaye piyasası kurulu iki şirketin daha halka arzına onay verdi. Birikim Varlık Yönetim A.Ş. 14.20 liradan, Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 9.10 liradan halka arz edilecek.

Kenevir Tekstil İnşaat Reklam Temizlik Hizmetleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenevir Tekstil İnşaat Reklam Temizlik Hizmetleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Duru tarafından kuruldu.

ISS Temizlik Hizmetleri ürünleri Haberi

ISS Temizlik Hizmetleri ürünleri

Ev yaşamında olduğu kadar işyerlerinde de kaliteli ve sağlıklı bir iş yaşamı için ofis temizliği önemli. Dünya’nın lider Entegre Tesis Yönetim şirketi ISS, bünyesindeki beş grup şirketi ile verdiği hizmetlerde ve geliştirdiği uygulamalarla fark yaratıyor. Kullandığı gelişmiş teknolojik yapısıyla temizlik sektöründe dikkat çeken ISS Temizlik Hizmetleri; Cleaning Excellence teknolojisi sayesinde enerji ve çalışma verimliliğini artırıyor.

Hizmet sektörünün lider firması ISS, 500.000’den fazla çalışanıyla 50’den fazla ülkeye hizmet veriyor ve Türkiye pazarındaki 10 yılı aşkın tecrübesiyle hizmetlerini sürdürüyor. Türkiye pazarına girdiği günden bu yana gerek projeleriyle gerek şirket satın almalarıyla dikkat çeken firma, bünyesindeki beş grup şirketi ve 25.000’den fazla çalışanı ile tüm Türkiye’de hizmet veriyor. 

Entegre Tesis Yönetimi’nden çağrı merkezine, catering’ten temizliğe, güvenlikten haşere-bahçe bakım hizmetlerine kadar beş grup şirketini çatısı...