24 / 07 / 2024

Issa ısı sektörü

Issa ısı sektörü

ISSA/Interclean istanbul, önemli bir sempozyuma da ev sahipliği yapacak. TESHİAD ve ISSA tarafından 25-26 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek seminer programında sektörün önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak.

Gayrimenkul sektörü alternatif finansal enstrümanlarla güçlendirilmeli!

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu’nun ilk toplantısı, sektör temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti...

Emlak danışmanlığı tasarısı, sektörü olumlu etkileyecek!

Emlak sektöründeki gelişmeleri değerlendiren Coldwell Banker VIP Gayrimenkul Danışmanı Burak Şanda, emlak danışmanlığının çok önemli ve ciddi bir iş olduğunu belirterek çalışmalarını ekibiyle bu hassasiyet çerçevesinde sürdürdüklerinin altını çizdi.

JLT İnşaat Sektörünün Sigorta Riskleri semineri 17 Mayıs'ta!

JTL, inşaat sektörünün sigorta risklerine yönelik 17 Mayıs 2016 tarihinde Ankara'da önemli bir seminer düzenleyecek. Seminerde Türkiye inşaat ve müteahhitlik sektörünün dünya genelinde geldiği nokta da detaylarıyla tartışılacak.

İzmir inşaat sektörü demir fiyatlarının zamlanmasıyla sıkıntı yaşıyor!

İzmir'de bir süre önce hazır beton fiyatlarının fahiş fiyatlara yükselmesiyle sıkıntı yaşayan inşaat sektörü, şimdi de demir fiyatlarının 2 ayda yüzde 40 oranında zamlanmasıyla yeni bir darboğazla karşı karşıya kaldı.

Petrol ülkelerindeki ekonomik sıkıntılar Türk inşaat sektörünü tehdit ediyor!

Emtia fiyatlarının düşmesi ile petrol ihracat eden ülkelerdeki ekonomik darboğaz, inşaat sektörünü tehdit ediyor. Bunun yanı sıra Orta Doğu'daki karışıklıklar ile AB ekonomilerindeki dalgalanmalar da diğer tehdit unsurları olarak görülüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörünün tek sorunu arsa sıkıntısı!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, İstanbul'da gayrimenkul sektörünün en büyük sorununun arsa sıkıntısı olduğunu belirterek, "İstanbul'da arsalar çok pahalı. Ama biz gayrimenkulcüyüz, bize arsa bulun demek de doğru değil" dedi.

Kayseri mobilya sektöründe 1. sırada!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri’nin mobilya sektöründe 1. Sırada yer aldığını ifade ederek “Mobilya sektörü, bölgemize, şehrimize, ekonomimize katkı sağlayan çok önemli faktörlerden biri" dedi

Küresel inşaat sektöründe büyüme beklentileri sürüyor!

Türkiye İMSAD Mart Ayı Sektör Raporu'nda, küresel inşaat sektöründe büyüme beklentilerinin sürdüğü ifade edildi. Raporda; ABD'de inşaat sektöründe 2016 yılında da yüzde 3.6 ile yine göreceli yüksek bir büyüme olacağı tahminine yer verildi.

Küresel ölçekteki ekonomik sıkıntılar konut sektörüne nasıl yansıdı?

Küresel ölçekte yaşanan ekonomik sıkıntılar konut sektörüne yansıdı. Genel olarak, Şubat ayında satışı yapılan konutların yüzde 56'sını ilk satışlar, yüzde 44"ünü ikinci el konut satışlar meydana getiriyor.

Süleyman Akbıyık: İnşaat sektöründeki durgunluk geçici!

İnşaat sektörünü ve emlak piyasasını değerlendiren Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, sektörde yaşanan durgunluğun müteahhitleri ve vatandaşları umutsuzluğa sürüklememesi gerektiğini söyledi.

MOSFED 1. Genel İstişare Toplantısı'nda sektörün sorunları ele alındı!

MOSFED’in İstanbul Intercontinental Hotel’de düzenlendiği 1. Genel İstişare Toplantısında sektörün sorunları ele alınırken, bu sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla Türkiye’nin 10 mobilya kümelenmesi ve bölgesinde çalıştaylar düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerilerini sıraladı!

SON dönemlerde yükselişe geçen inşaat sektörü, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Bunun için harekete geçen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Öncelikli sorunları ve çözüm önerilerini" sıraladı.

Yüzde 25 ek emsal süresi inşaat sektörünü hızlandıracak!

05 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin Geçici Maddesi ile yüzde 25 ek emsal süresi, 01 Ocak 2017 tarihine kadar uzatıldı. Melih Tavukçuoğlu, bu imar avantajının inşaat sektörünü hızlandıracağını savunuyor.

Issa ısı sektörü Haberi

Issa ısı sektörü

Zirvenin ilk gününde; Diversey Care Başkanı Dr. İlham Kadri açılış konuşmasını yapacak. Ürün koruma, tesis hijyeni ve gıda güvenliği konusunda dünya lideri olan Sealed Air firmasında Diversey Care bölümünün başkanı olan Dr. Kadri; ürünün yaşam döngüsü ve tedarik zinciri aşamalarında sürdürülebilirlik girişimlerinin nasıl geliştirilmesi, uygulanması ve devam ettirilmesi ile ilgili tavsiyelerini sunacak. Dr. Kadri, efektif hijyeni ile sürdürülebilirlik konularının dengelenmesinin nasıl sağlanabileceği hakkında görüşlerini paylaşacak. Mevzuatın etkilerini, yenilik ihtiyaçlarını, temizliğin gerçek değerini ve global temizlik sektörü mensuplarını bir araya getirmenin önemi gibi konular, sektör temsilcilerinin de katkıları ile tartışılacak.  “WC’lerde hijyen neden önemlidir” başlıklı oturumda Roberto Berardi; tuvaletlerde doğru kağıt kullanımının önemini vurgulayarak, en güncel araştırmalara ve çalışmalara ışık tutacak. Stan Atkins “Uluslararası odaklı sertifikasyon” konusunda sektördeki tecrübesine dayanarak...