24 / 07 / 2024

Issa Semineri projesi

Issa Semineri projesi

ISSA/Interclean istanbul, önemli bir sempozyuma da ev sahipliği yapacak. TESHİAD ve ISSA tarafından 25-26 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek seminer programında sektörün önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak.

Bursa'da Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği semineri gerçekleştirildi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Akademi Projesi kapsamında ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Bilgilendirme Semineri’  yapıldı. 

Aklım Fikrim Çanakkale projesi tanıtıldı!

Çanakkale'de bir akıllı şehir semineri ve iki ayrı ortak akıl çalıştayı gerçekleştirildi. "Aklım Fikrim Çanakkale" projesi raporu ve sonrası için oluşturulacak yol haritası tanıtıldı.

Sultanbeyli Belediyesi'nden temel afet bilinci semineri!

Sultanbeyli Belediyesinin İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle hayata geçirdiği Sultanbeyli’de Afetlere Hazırlık ve Farkındalık projesi kapsamında kurulan Sultanbeyli Arama Kurtarma Timi (SAKUT) personele yönelik afet bilinci semineri düzenledi.

Denizli'de Güvenli İskele Semineri düzenlenecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi" semineri, Denizli’de düzenlenecek.

Kırklareli'de Kolektör Hattı Projesi için konferans düzenlendi!

Kırklareli Belediyesi ve Bulgaristan Ruen Belediyesi 'nin birlikte yürüttüğü Kolektör Hattı Projesi için " Çevresel Sürdürülebilirlik için Farkındalık Semineri '' konferansı düzenlendi.

GYODER, gayrimenkul projesi geliştirmede alternatif hukuki yollar semineri veriyor!

Örnek Olaylar Işığında Gayrimenkul Projesi Geliştirmede Alternatif Hukuki Yollar eğitimi verilecek. Eğitmenler, Av. Pınar Ersin Kollu, L.LM, İş GYO, Hukuk Müşavirliği&İK ve Eğitim Grup Başkanı olarak belirlendi...

Kentsel dönüşüm atıklarının Ar-Ge projesi semineri 31 Mayıs'ta!

Türkiye Hazır Beton Birliği 31 Mayıs'ta kentsel dönüşüm atıklarının geri dönüşümü Ar-Ge projesi seminerini düzenliyor...

Bursa Modern Seminer Salonu'nda güzellik semineri düzenleniyor!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, Doktor B’nin öncülüğünde bir dünya markası olan Estetik International ile gerçekleştirdiği iş birliği ile Türkiye’de bir ilke imza atarak, “Güzellik Semineri” düzenliyor.

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Bostancı Sahil Projesi'nde 850 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bostancı Sahil Projesi'nde konut teslimleri hemen yapılıyor

Ağaoğlu'ndan 2 yeni otel projesi!

"Business Otel" ihtiyacından yola çıkılarak hayata geçirilen Ağaoğlu My City Hotel'in ardından Ağaoğlu'ndan iki yeni otel projesi daha hayata geçiyor

TOKİ, finans merkezi projesi için yeni plan yaptı

İmar planına yönelik yürütmeyi durdurma kararı verilen Ataşehir'deki finans merkezi projesi için TOKİ yeni plan yaptı

Dumankaya'nın hangi projesi? Ne kadar prim yaptı?

Dumankaya İnşaat'ın bugüne kadar en çok prim yapan projesi Dumankaya Trend oldu. Proje yüzde 85 prim yaptı

Issa Semineri projesi Haberi

Issa Semineri projesi

Zirvenin ilk gününde; Diversey Care Başkanı Dr. İlham Kadri açılış konuşmasını yapacak. Ürün koruma, tesis hijyeni ve gıda güvenliği konusunda dünya lideri olan Sealed Air firmasında Diversey Care bölümünün başkanı olan Dr. Kadri; ürünün yaşam döngüsü ve tedarik zinciri aşamalarında sürdürülebilirlik girişimlerinin nasıl geliştirilmesi, uygulanması ve devam ettirilmesi ile ilgili tavsiyelerini sunacak. Dr. Kadri, efektif hijyeni ile sürdürülebilirlik konularının dengelenmesinin nasıl sağlanabileceği hakkında görüşlerini paylaşacak. Mevzuatın etkilerini, yenilik ihtiyaçlarını, temizliğin gerçek değerini ve global temizlik sektörü mensuplarını bir araya getirmenin önemi gibi konular, sektör temsilcilerinin de katkıları ile tartışılacak.  “WC’lerde hijyen neden önemlidir” başlıklı oturumda Roberto Berardi; tuvaletlerde doğru kağıt kullanımının önemini vurgulayarak, en güncel araştırmalara ve çalışmalara ışık tutacak. Stan Atkins “Uluslararası odaklı sertifikasyon” konusunda sektördeki tecrübesine dayanarak...