29 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm atıklarının Ar-Ge projesi semineri 31 Mayıs'ta!

Kentsel dönüşüm atıklarının Ar-Ge projesi semineri 31 Mayıs'ta!

Türkiye Hazır Beton Birliği 31 Mayıs'ta kentsel dönüşüm atıklarının geri dönüşümü Ar-Ge projesi seminerini düzenliyor...




Türkiye Hazır Beton Birliği, İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kentsel Dönüşüm Projeleri Kapsamında Oluşan İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Hazır Beton Sektöründe Yeniden Kullanım Potansiyelinin Araştırılması Ar-Ge Projesi” ile ilgili bir seminer düzenleyecek. 31 Mayıs 2013 Cuma günü THBB’nin Kavacık’taki merkez ofisinde düzenlenecek.


Türkiye Hazır Beton Birliği, çevreye olan duyarlığından yola çıkarak İstanbul’da çevresel sürdürülebilirliğin artırılmasının ve doğal kaynakların korunmasını sağlamak amacı ile bu projeyi hazırlamıştır. Proje özellikle gündemde olan ve 2012 itibari ile uygulanmaya başlanan kentsel dönüşüm projeleri kapsamındadır. Projenin altını çizdiği konu ise, binaların yıkılması sonucu ortaya çıkacak inşaat yıkıntı atıklarının hazır beton üretiminde hammadde olarak yeniden kullanımının teşvik edilmesidir. 


Seminerde THBB Genel Sekreteri Dr. Tümer Akakın ve THBB Mekanik Laboratuvarı Müdürü Cenk Kılınç katılımcılara proje hakkında bilgi aktaracaklar. Katılımın ücretsiz olduğu seminer hakkında detaylı bilgiye ve kayıt formuna www.thbb.org ‘dan ulaşılabiliniyor.  



Geri Dön