05 / 05 / 2024

Issam Izzeddin Ibrahım Al-Najjar

Issam Izzeddin Ibrahım Al-Najjar

Cevhere Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasser S.S. Hammoudeh, Issam Izzeddin Ibrahım Al-Najjar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi'nde kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ibrahım S Saleem tarafından kuruldu.

Barbarossa Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbarossa Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mamoun Ibrahım tarafından kuruldu.

Debajco Internatıonal Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debajco Internatıonal Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Ibrahım Deeb Soboh tarafından kuruldu. 

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Golden Horn Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Lodı ve Muhammed Tarık İslam ortaklığında kuruldu.

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te Ibrahım A.A.S. tarafından kuruldu.

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Anas Tarıq G.M., Ibrahım Halabıe ve Wahib Azbarga ortaklığında kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Asem Shaldoum, Ibrahım Mustafa ve Mohamed Ahmed ortaklığında kuruldu.

H808 Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

H808 Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Elhassan M. Ibrahım tarafından kuruldu.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Issam Izzeddin Ibrahım Al-Najjar Haberi

Issam Izzeddin Ibrahım Al-Najjar

Cevhere Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasser S.S. Hammoudeh, Issam Izzeddin Ibrahım Al-Najjar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Cevhere Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak....