16 / 06 / 2024

Ist Glory Gayrimenkul adres 

Ist Glory Gayrimenkul adres 

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar, Hadı Bayassı ve Ismaıel Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Ist Rose Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ist Rose Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamada tarafından kuruldu.

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Haıdar ve Mohamad Altabbaa ortaklığında kuruldu.

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adham K.A. A. ve Hassn Sarakbı ortaklığında kuruldu.

Tarih İst Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Tarih İst Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Muhittin Kaya tarafından kuruldu.

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar, Hadı Bayassı ve Ismaıel Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Grand Ist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Ist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım tarafından kuruldu.

İst Nova Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Nova Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fayza I.A.A. tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedel ile Mohamad Khair Diab tarafından kuruldu.

Derin İst Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Derin İst Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Akıncı tarafından kuruldu.

Dnata İst Turizm Ve Gayrimenkul Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dnata İst Turizm Ve Gayrimenkul Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sait Beyolu tarafından kuruldu.

Marmo Gayrimenkul Turizm İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Üretim ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Üsküdar Şubesi açıldı!

Marmo Gayrimenkul Turizm İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Üretim ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Üsküdar Şubesi, Ekrem Elbistanlı Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Üsküdar'da açıldı.

Ist Glory Gayrimenkul adres  Haberi

Ist Glory Gayrimenkul adres 

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar, Hadı Bayassı ve Ismaıel Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe ,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 3-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs,...