21 / 05 / 2024

istanbloom ödemeleri 2015

istanbloom ödemeleri 2015

Esin Yapı'nın, Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği Istanbloom projesinde son dairelerin satışı sürüyor. Kalan daireler için indirim fırsatının başlatıldığı projede, dolarda yaşanan artışı dengeleyecek ödeme fırsatları sunuluyor.

Kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri için son 10 gün!

1 Ocak -31 Aralık 2015 tarihleri arasında ev veya işyerini kiraya vererek gelir elde eden kimselerin kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri için son 10 gün kaldı..

Kira gelir vergisi 1. taksit ödemeleri için son 6 gün!

2015 yılı içerisinde taşınmaz malını kiraya verenler 2016 yılında vergi mükellefi oluyor. Senede iki eşit taksitte ödenebilen verginin ilk taksiti 31 Mart'ta son buluyor. Kira gelir vergisi 1. taksit ödemeleri için son 6 gün kaldı..

Kira gelir vergisi ödemeleri bugün başlıyor!

Taşınmaz malı olup da 2015 yılı içerisinde kiraya veren kimseler, 2016 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. Kira gelir vergisi ödemeleri bugün başlıyor. İlk taksit borçları 31 Mart'a kadar ödenebilecek..

TOKİ Muğla Yatağan emekli ödemeleri!

TOKİ Muğla Yatağan'da fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlıyor. Projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. Peki TOKİ Muğla Yatağan emekli ödemeleri nasıl yapılıyor?

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri bitti mi?

Emlak ve çevre temizlik vergisi, senede iki eşit taksit halinde ve aynı dönemlerde ödeniyor. Peki, 30 Kasım 2015 tarihi itibariyle emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri bitti mi? Aralık ayında vergi ödemesi yapılırsa ne olur?

Emlak vergisi son gün 2015!

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödeniyor. 2015 yılına ait vergi ödemeleri ise Kasım ayı itibariyle son bulunuyor.Emlak vergisi son gün bugün olup, mesai bitimine kadar ödemelerin yapılması gerekiyor..

Çevre temizlik vergisi son günü 2015!

Konut ve işyerleri için ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmeti için alınıyor. 2. taksit ödemeleri devam eden çevre temizlik vergisi son günü 2015 ne zaman?

Vergi ödemeleri için son 1 hafta!

1 - 30 Kasım 2015 tarihleri arasında gayrimenkul sahiplerinin birtakım vergi borcunu ödemesi gerekiyor. Buna göre hala 2. taksit ödemesini yapmayan mal sahiplerinin vergi ödemeleri için son 1 hafta..

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son 10 gün!

Emlak vergisinin 1. taksiti Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödendi. En son ödeme 1 Haziran 2015 tarihinde yapıldı. Verginin 2. taksit ödemeleri ise Kasım ayı içerisinde yapılıyor. Buna göre emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son 10 gün..

Şehzadeler Belediyesi vergi ödemeleri için haftasonu açık olacak!

Şehzadeler Belediyesi, 30 Kasım tarihinde sona erecek olan 2015 yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemeleri için hafta sonları da tahsilat veznelerini açık tutacak.

Dükkan emlak vergisi geç ödeme cezası!

Emlak vergisi için ikinci taksit ödemeleri 2015 Kasım ayı boyunca devam ediyor. Verginin geç ödenmesi halinde vergi cezası kesiliyor. Peki, dükkan emlak vergisi geç ödeme cezası nedir?

2015 Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son iki hafta!

İlk taksit ödemeleri en son Haziran ayında yapılan çöp vergisinin 2. taksit ödemeleri Kasım ayı itibariyle başladı. Vergi ödemesi Kasım ayı sonunda bitecek. Buna göre çevre temizlik vergisi ödemeleri için son iki hafta bulunuyor...

Emlak vergisi ödemeleri için son 2 hafta!

Emlak vergisi mükelleflerinin 2. taksit ödeme dönemi Kasım ayının başında başlamıştı. 2015 yılı Kasım ayı sonunda bitecek emlak vergisi ödemeleri için son 2 hafta bulunuyor..

istanbloom ödemeleri 2015 Haberi

istanbloom ödemeleri 2015

Esin Yapı'nın, Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği Istanbloom projesinde son dairelerin satışı sürüyor. Kalan daireler için indirim fırsatının başlatıldığı projede, dolarda yaşanan artışı dengeleyecek ödeme fırsatları sunuluyor. Projede anahtar teslimlerine de başlandı. Zincirlikuyu'da Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe Metro Istasyonu'na 400 metre uzaklıkta konumlanan Istanbloom, geniş bir otopark alanına da sahip. 

46 katlı projenin; 34 katı konut, 3 katı penthouse, 3 katı ofis, 2 katı teknik ofis ve sosyal kat, 4 katı ise otopark olarak...