10 / 05 / 2024

istanbloom zinciri

istanbloom zinciri

Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği İstanbloom projesin zincire dönüştürmeyi planlayan Esin Yapı, 2014 yılında 250 milyon dolar yatırımla inşa etmek istediği yeni projesi için arazi arayışında...

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

Fransız market zinciri CarrefourSA, 100 üründe fiyat donduracak

Fransa’nın uluslararası market zinciri Carrefour, Fransa’da yaşayan halka destek için, 100 kalem üründe “fiyatları sabit tutma ” kararı aldığını açıkladı. İşte haberin devamı.

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Almanların ünlü otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu satın alıyor!

Dünya çapında 118 otele sahip Almanların ünlü ve tarihi otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu Grubu 700 milyon Euro'ya satın alacak. Huazhu, 2025'e kadar grubun otel sayısını 250’ye cirosunu ise bir milyar Euro'nun üzerine çıkarmayı hedefliyor…

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

TGM Trend Gayrimenkul ile yeni bir emlak zinciri geliyor!

Aydın Holding, TGM Trend Gayrimenkul adıyla yeni bir emlak zinciri kuruyor. Yeni emlak zincirinin tanıtılacağı toplantı 16 Mayıs 2017 Salı günü yapılacak.

Orange County zinciri büyüyecek!

32 yıllık bir turizmci Ömer Turgay Torosluoğlu, Orange County zinciri ile Türkiye’ye 4 milyon turist getirip, 4 milyar dolar ciro yaptı. Ömer Turgay Torosluoğlu şimdilerde Orange County zincirine üçüncü hatta dördüncü oteli eklemek için görüşmeler yapıyor.

Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi Ahmet Tuzlu tutuklandı!

TUSKON soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan üç iş adamı tutuklandı. Söz konusu isimler arasında Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi işadamı Ahmet Tuzlu da bulunuyor.

Gelik 100 şubeli restoran zinciri olmayı hedefliyor!

İstanbul’da 5 şubesiyle faaliyet gösteren Gelik, franchise yoluyla büyüme kararı aldı. Gelik’in yakın gelecekte 100 şubeli bir restoran zinciri haline getirilmesi planlanıyor.

Restoran zinciri Kırçiçeği inşaat sektörüne girdi!

Ege'nin birçok kentinde gayrimenkul sektöründe ciddi hareketlilik var. İzmir'deki restoran zinciri Kırçiçeği de onlardan biri. Firmanın, ‘Konfor Evleri’ adlı projesi 96 daireden oluşuyor. İşte ayrıntılar...

istanbloom zinciri Haberi

istanbloom zinciri
İstanbul'un ilk LEED sertifikalı 46 katlı gökdeleni İstanbloom projesini hayata geçiren Esin Yapı, 2014 yılı için yeni proje hazırlıklarına başladı. 250 milyon dolar yatırım yapmayı planlayan Esin Yapı, yeni projesi için arazi arıyor. Proje için İstanbul'un merkezini düşündüklerini söyleyen Esin Yapı ortağı Metin Esin, Şişli'de bir kaç noktada ter alan arsaların hak sahipleriyle görüşmelerini sürdürdüklerini, anlaşma sağlanırsa yeni projelerini burada inşa etmek istediklerini söyledi. Esin, "İstanbloom gibi yeşil projeleri çoğaltarak kentsel dönüşüme de destek vermeyi planlıyoruz"...