07 / 05 / 2024

İstanblue İnşaat Sultan Koru Evleri adres

İstanblue İnşaat Sultan Koru Evleri adres

İstanblue İnşaat Sultan Koru Evleri satılık daire fiyatları 3+1 dairelerde 880 bin dolardan başlayarak değişiyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri'nde metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor...

Sultan Koru Evleri fiyat!

Sultan Koru Evleri fiyat listesi dahilinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri Zekeriyaköy'de Kilyos Yolu Caddesi üzerinde yer alıyor...

Sultan Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Albayrak tarafından kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Kenar tarafından kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Günay Şahin ortaklığında kuruldu.

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi açıldı!

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sultan For Development İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sultan For Development İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmoud Tlas Farzat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 5 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Sultan Vision Dekorasyon İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Vision Dekorasyon İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Fattal ve Mohamad Thabet Kaattaa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Bağcılar, 100.Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

İstanblue İnşaat Sultan Koru Evleri adres Haberi

İstanblue İnşaat Sultan Koru Evleri adres


Sultan Koru Evleri İstanblue İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanblue İnşaat Sultan Koru Evleri satılık çatı dubleksleri ve villalar bulunuyor. Sultan Koru Evleri İstanbul Sarıyer bölgesinde inşa ediliyor.


Sultan Koru Evleri Sarıyer'de çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, dinlenme alanları, yeşil alanlar, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


İstanblue İnşaat Sultan Koru Evleri satılık konutların metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile ödemeler yapılıyor.


Sultan Koru Evleri Sarıyer'de 2 oda 1 salon çatı dubleksleri, 3 oda 1 salon çatı dubleksleri ve 5 oda 1 salon villalar tasarlandı. Sultan Koru Evleri'nde 48 adet rezidans ile 7 adet villa tipi konut bulunuyor.


Sultan Koru Evleri İstanblue İnşaat satış ofisi ile...