27 / 04 / 2024

istanbul 2013 projeleri

istanbul 2013 projeleri

Faaliyete geçen Marmaray, temeli atılan 3.Boğaz Köprüsü ve ihalesi yapılan 3. Havalimanı gibi uluslararası çapta projelerin yanı sıra istanbullu'nun yaşamını kolaylaştıran dev yatırımlar hizmete girdi ya da temelleri atıldı.

Kadir Topbaş: İstanbul turizmini geliştirecek 2 projemiz var!

Turizmcilerle bir araya gelerek İstanbul’da yapılan yatırımları ve gelişen turizm potansiyelini değerlendiren Başkan Topbaş, hayata geçirecekleri iki projenin İstanbul turizmini daha da geliştireceğini söyledi.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

TOKİ’den ucuz konut almayı isteyenler, geçenlerde açıklanan sosyal konut projelerine dair detayları araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projelerinin hangi ilçelerde olacağı belli oldu. İstanbul TOKİ projelerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alacak.

TOKİ İstanbul 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ'nin 100 bin sosyal konut kampanyasında en büyük pay İstanbul'a ayrıldı. İstanbul'da 2020 yılında tam 10 bin sosyal konut projesi inşa edilecek. Dar gelirlilere özel satışa çıkarılacak konutlar hangi ilçelerde yer alacak. İşte detayları...

TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

TOKİ İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede? TOKİ İstanbul 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Nef'in İstanbul'daki projeleri 4 ilde satışa çıktı!

NEF, İstanbul dışından gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek için proje tanıtım ve satış hizmeti için lokal iş ortaklarıyla çalışmaya başladı.

Rusya inşaat sektörü üyeleri İstanbul'daki projeleri gezdi!

GYODER ve Rusya inşaat sektörünün muadil derneği olan RGMD arasında, geçtiğimiz eylülde imzalanan iş birliği sözleşmesi çerçevesinde RGMD Derneği üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyet İstanbul'a geldi.

İstanbul havaray projeleri ne zaman başlıyor?

Havaray İstanbul'da hangi noktalar arasına inşa edilecek? Havaray etüt proje ihalelerini hangi firmalar, kaç TL teklif ile kazandı? Havaray projelerinde çalışmalara ne zaman başlanacak? İptal edilen teleferik ihalesi hangisi ve tekrar ne zaman yapılacak?.

İstanbul ofis projeleri 2014!

Büyüme oranı ile doğru orantılı artan ticari projeler hem inşaat üreticilerini hem de yatırımcıların iştahını kabartıyor. şirketlerin profil ve vizyonlarının genişlemesi ve bu vizyonları karşılayamaz hale gelmesi ticari projeler olan ihtiyacı artırıyor.

İstanbul 2013'te 17 bin 489 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılı ve 2014 Ocak ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl Konut satışlarında İstanbul, 234 bin 789 Konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu.

istanbul 2013 projeleri Haberi

istanbul 2013 projeleri

İETT, teknoloji ve konforlu yolculuk için seferber olurken, son iki yılda 1705 yeni otobüs aldı. Gazla çalışan çevreci otobüsler aynı zamanda engelli, yaşlı ve çocukların kolay binebileceği özelliklere sahip. Güvenlik kameralı otobüsler bazılarında son olarak internet kullanımıyla bisiklet aparatları da yer alıyor. 


Megakent İstanbul mega projelerle rayına oturuyor FİKİR projesi Başbakan Tayyip Erdoğan'a ait olan Çamlıca Camii'nin temeli 6 Ağustos 2013'te atıldı. İstanbul'un seyir terası özelliğine sahip Çamlıca Tepesi'ndeki cami aynı anda 37 bin 500 kişinin namaz kılabileceği kapasitede olacak. 131 milyon TL'ye mal olacak caminin 2015'te ibadete açılması hedefleniyor. İnşaat çalışmasının sürdüğü cami inşaatının fiziki gerçekleşmesi yüzde 20'nin üzerine çıkmış durumda. ^ Sultanahmet ve Adana Sabancı Camii'nden sonra Türkiye'nin 6 minareli üçüncü camisi Çamlıca'nın 3 bin 400 araç kapasiteli...