05 / 05 / 2024

istanbul 2015 Seyahat Tercihleri

istanbul 2015 Seyahat Tercihleri

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik ‘2015 Yılı Seyyah Tercihleri’ ödüllerini açıkladı..

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldırım tarafından açıldı.

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Kunuz İstanbul Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Kunuz İstanbul Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Şişli'de1 milyon TL sermaye bedeli ile Fawaz Daoud ve Yüksel Tekin ortaklığında kuruldu. 

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Ekip Turizm Anonim Şirketi İstanbul Vision Seyahat Acentası İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ekip Turizm Anonim Şirketi İstanbul Vision Seyahat Acentası İstanbul Merkez Şubesi, Hüseyin Kurtoğulları tarafından 900 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde açıldı.

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de açıldı.

Gezze Seyahat Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gezze Seyahat Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da açıldı.

İstanbul Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

İstanbul Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi 2 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

TAMP İstanbul 2015 afet yönetim tatbikatı yapıldı!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından afet ve acil durumlara ilişkin birimlerin koordinasyonunu sağlamak için hazırlanan Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP), İstanbul'da yapılan bir tatbikatla test edildi.

Türkiye dünya turizm rekabetinde basamak atladı!

Dünya Ekonomik Forumunca hazırlanan "2015 Seyahat ve Turizmde Rekabetçilik Raporu"na göre, turizmde rekabette 2009 yılında 56'ıncı sırada bulunan Türkiye, bu yıl 44'üncü sıraya yükseldiği bildirildi.

Türkiye turizm rekabetinde 44. sırada!

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından açıklanan 2015 Seyahat ve Turizm Rekabet Endeksi'nde ilk sırada İspanya yer alırken, Türkiye bütün iddiasına rağmen listenin ancak 44'üncü sırasında kendine yer bulabildi.

İstanbul 2015 yılında gezilecek 25 şehir listesinde ilk sırada!

Almanya'nın popüler seyahat dergisi "Travelbook" tarafından hazırlanan "2015 yılında gezilecek 25 şehir" listesinde İstanbul birinci sırada yer aldı. Aynı ankette Göreme de sekizinci sırada yer aldı.

istanbul 2015 Seyahat Tercihleri Haberi

istanbul 2015 Seyahat Tercihleri

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik ‘2015 Yılı Seyyah Tercihleri’ ödüllerini açıkladı. Bu yılki ödüllerde; çeşitli kıta ve ülkelerden 469 seyahat destinasyonu değerlendirildi


Bu değerlendirmede İstanbul dünyada en çok tercih edilen ilk 10 destinasyon arasında ilk üçte yer almayı başardı. İstanbul, listede Roma, Paris, Prag ve Buenos Aires gibi şehirleri geride bırakmayı başardı.


Milyonlarca üyesi var

Listede birinci sırada Fas’ın Marakeş şehri yer alırken, ikinci sırada Kamboçya’nın Siem Reap şehri bulunuyor. Dördüncülük Vietnam Hanoi’de, Prag ise kendine beşinci sırada yer bulabildi. Seyyahların tercihlerinde Prag’ı, Londra, Roma, Buenos Aires, Paris ve Cape Town takip ediyor.

Trip Advisor’dan Barbara Messing, “Destinasyonlar üyelerimiz tarafından tarih zenginliği, kültür, güzellik ve sunduğu sonsuz manzaraya göre seçildi. Üyelerimiz otel...